
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Zuzka M. (Lucrezia) ID 171442 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Indický pangasius[ recept č. 42709 zo dňa 13.9.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Pangasius, korenie na ryby, hladká múka, chilli, karí korenie, mrazený hrášok, zelerová vňať, kokosové mlieko, olej, soľ, čierne korenie, ryža (Basmati) POSTUP PRÍPRAVY 1. Filety z pangasia (najlepšie čerstvého) osolíme a pokrájame na kocky cca 2x2 cm. Kocky balíme v hladkej múke, ktorú sme miešali s korením na ryby. 2. V panvici rozpálime olej a kúsky ryby v ňom rýchlo opečieme. Oheň stíšime a pridáme chilli (čerstvé alebo mleté), karí korenie a podlejeme vodou. Pridáme mrazený hrášok a dusíme cca 5 minút. 3. Nakoniec pridáme zelerovú vňať (nie je potrebná, ale dodá jedlu ešte výraznejšiu chuť) a zalejeme kokosovým mliekom. Varíme ešte asi 3 minúty a odstavíme. 4. Podávame s ryžou Basmati a bielym vínom. |