. .. .. .. .. .. .
. .

SRNCIE STEHNO A LA SVIECKOVA***** - RECEPT 42620

melania l. (lararuby) ID 130989
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2010
Naposledy: 28.7.2024 12:32
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 852
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 272
NÁVODY 12

ZVERINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


SRNCIE STEHNO A LA SVIECKOVA*****


[ recept č. 42620 zo dňa  ]


SRNCIE STEHNO A LA SVIECKOVA*****


POTREBNÉ PRÍSADY

Srnčie stehno,olej,mrkva,petržlen,červená cibuľa,citron,soľ,čierne mleté korenie,bobkový list,hovädzí vývar,šľahačková smotana

POSTUP PRÍPRAVY

*

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

srnčie stehno
sprudka opečieme na oleji zo všetkých strán
pridáme mrkvu,petržlen,štvrtky cibule,kolieska citronu,koreniny
podlejeme vriacim vývarom_alebo aj bujonom a zakryté udusíme do mäkka-v rúre
mäso vyberieme,necháme vychladnúť,pokrájame na plátky,zeleninu a vývar rozmixujeme,citron vyhodíme,vlejeme do rajnice,pridáme smotanu,necháme prevrieť a dochutíme cukrom,soľou a šťavou z citrona-NEPRIDáVAME MúKU,zelenina dostatočne zahustí,tak nešetríme Podávame s domácou knedľou -u mňa v receptoch


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< FASIRKA_SO SYROM A RAZNYMI VLOCKAMI**** | SRNCIE STEHNO A LA SVIECKOVA***** | CICEROVA S HUBAMI A UDENYM ***** >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia B. (buranska) ID 78135 (2.2.2013, 14:08)
skvelé,unikátne,fantastické (clamp) (clamp) (clamp).....úžasný receptík....mäsko mäkké a chutné a omáčka jedna báseň (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (14.2.2013, 18:41)
naši majú radi omáčku bez múky a mladý srnček je jedna báseň (K) (K) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Erika O. (retro) ID 14453, mimibazar.sk/erinao (17.9.2011, 19:46)
100dukátov za tvoju omáčku ! 8o| milujem sviečkovu a tvoja vyzerá uplne ,že božskyyyyyy (jidlo) (jidlo) (jidlo)a chuť srnčieho mnáááám (jidlo) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)určite je skvelááááááá |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (30.10.2011, 16:12)
Ďakujem,Erika,neviem,či je hodná až 100 dukátov,ale u nás je najsamlepšia a to sa mi ráta (F) (F) (F) (K) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (10.9.2011, 7:53)
Mel vyzerá to úžasne (Y) a určite aj chutí :-) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (17.9.2011, 18:00)
Katka,sviečkovú každý robí podľa seba,na tejto sa mi páči,že tam nie je vôbec múka (F) (F) (K) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (17.9.2011, 18:29)
Ja robím tiež bez múky :-) tak ma učila maminka :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (9.9.2011, 17:09)
Tak to musí byť iná delikatesa (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (8.9.2011, 23:23)
(jidlo) (jidlo) (jidlo)mňááááááám (clamp) (clamp) (clamp)takéto môžem..Vyzerá to výborne (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (12.9.2011, 20:35)
Naši tiež,ja radšej na prírodno (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu