![]() |
Z rozvaľkaného cesta si povykrajujeme krúžky podľa toho, aké veľké chceme pirohy mať alebo podľa toho aké veľké máme formičky. |
![]() |
Mleté mäso si osmažíme na oleji a cibuľke. Postupne ho ochutíme všetkými ingredienciami (soľ, bazalka, korenie, orenago a lyžica kečupu) a necháme pod pokrievkou podusiť, kým nebude mäkké.
Keď už je hotové zamiešame doň nadrobno nakrájané vajíčka, aby z toho vznikla zmes. |
![]() |
Taštičky plníme primerane, aby sa v rúre nepootvárali. Odporúčam tie okraje silno pozatláčať prstami, lebo sa pirohy zvyknú otvárať :) |
![]() |
Pirôžky sú hotové, piekli sa približne 30min pri 170 stupňoch.
Niektoré sa trošku otvorili, preto je naozaj dôležité ich poriadne pozatláčať.
Prajem dobrú chuť :)) |