. .. .. .. .. .. .
. .

Labužnícke feferóny s hrozienkami - RECEPT 42507

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 140594 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Labužnícke feferóny s hrozienkami


[ recept č. 42507 zo dňa  ]


Labužnícke feferóny s hrozienkami


POTREBNÉ PRÍSADY

2 kg feferóniek, 1,5 kg hrozienok, nálev: 1,2 l med + 1,2 l ocot + 1,2 l voda

POSTUP PRÍPRAVY

Feferóny očistíme, odstránime z nich jadrovníky. Do otvoru natlačíme hrozienka. Nálev si pripravíme zmiešaním medu, octu a vody. Naplnené feferóny poukladáme do pohára, zalejeme nálevom, uzatvoríme a sterilizujeme asi 20 minút.


Doporučená příloha: Pečená klobáska, grilované koleno :)) mňam
Okrem toho, že sa pojedajú ako normálne feferónky, pár kúskov papričiek a tiež hrozienok výborne ochutia šošovicovú alebo fazuľovú polievku.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Feferónky vydlabeme. POZNÁMKA: feferónky doporučujem vydlabávať v rukaviciach, nakoľko vás prsty budú páliť aj na druhý deň.


Naplníme hrozienkami a ukladáme do pohárov,tak aby hrozienka nevypadali.


Zalejeme pripravené feferónky v pohároch, uzavrieme a sterilizujeme cca 20 min.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< NAKLADANÝ CESNAK S VÍNOM | Labužnícke feferóny s hrozienkami | Chlebíkové kocky - super raňajky (alebo čo zo starého chleba, rožkov....) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
alexandra j. (smudlo1998) ID 200302 (14.9.2011, 19:51)
Kto obľubuje pikantné je to niečo perfektné.
ODPOVEDAŤ
Anna M. (datelina) ID 58171 (8.9.2011, 20:02)
Pre lepšiu chuť sú potrebné červené feferonky (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Viera B. (Vewabel) ID 140594, mimibazar.sk/Vewabel (12.9.2011, 21:54)
suhlasim, len tento rok sa mi zial nepodarili zohnat cervene... tak zas o rok :)
ODPOVEDAŤ
rykynka r. (rykynka) ID 108010 (6.9.2011, 14:38)
poznám, robím a doporučujem
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (4.9.2011, 15:04)
prosím - 1.2 litra medu *-) *-) *-) *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (3.9.2011, 15:45)
super receptík (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu