. .. .. .. .. .. .
. .

Chocolate mousse - RECEPT 41945

Eva K. (efik17485) ID 149846
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.4.2010
Naposledy: 26.11.2017 19:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 7
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Chocolate mousse


[ recept č. 41945 zo dňa  ]


Chocolate mousse


POTREBNÉ PRÍSADY

150g čokolády, najlepšie 70-80%, 40g masla, 3vajcia, 100g práškového cukru, lyžička cream of tartar (ak nemáme stačí pol lyžičky prášku do pečiva), vanilková esencia, smotana na šľahanie

POSTUP PRÍPRAVY

1.Nad parou si roztopíme čokoládu s maslom
2.Po vchladnutí k nej primiešame 3žĺtka
3.Bielka vyšľaháme v mise s 50g práškového cukru a s lyžičkou cream of tartar
4.Smotanu na šľahanie vyšľaháme s vanilkovou esenciou a s 50gramami práškového cukru
5.Zľahka premiešame, rozdelíme do misiek a necháme chladnúť v chladničke
6dobrú chuť :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1


2


3


4


5



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< crema di mascarpone | Chocolate mousse
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (8.8.2011, 21:53)
Dievcata, podla mojej skusenosti sa nic nestane, ked tam PDP ci kamenec nepridate. Aj tak je to zbytocna chemia 8-|

Tu je moj recept, dokonca ani cukor nedavam...ale to je vec chuti *-) (L)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23438&order=1
ODPOVEDAŤ
Janka P. (Joanne) ID 6922 (8.8.2011, 13:38)
(Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (8.8.2011, 13:22)
Myslím, že by som radšej použila vínny kameň ako pdp. Používa sa presne na to, ako je nižšie popísané, napr. sa pridáva do torty Pavlova, aby boli bielky pevné a krémové. Predávajú ho bežne v bio obchodoch. To len tak pre info. (hello)
ODPOVEDAŤ
Lucia K. (gemini06) ID 192066 (8.8.2011, 12:39)
vyzerá to úžasne, prosím odkial sú tie čokoládové srdiečka?
ODPOVEDAŤ
Eva K. (efik17485) ID 149846 (11.8.2011, 18:40)
ja ich mám z metra, ale videla som ozdobky predávat aj v tescu a sem tam aj bille
ODPOVEDAŤ
Jana P. (Janinka P.) ID 178901 (7.8.2011, 9:04)
Co je to podla Teba Cream of tartar, ked to nahradzas praskom do peciva??? :-o
ODPOVEDAŤ
Eva K. (efik17485) ID 149846 (7.8.2011, 21:11)
Cream of tartar je kamenec, produkt vznikajuci pri spracovani vinnej revy.u nas som ho predavat nevidela,ja som objednala cez e-bay z USA.sluzi na to,aby Pena z bielkov ostala krasne nadychana+prida aj jemnu chut.to iste spravi v podstate aj prasok do peciva,aby krem nebol moc tazky ale nadychany a vlacny.. (D)
ODPOVEDAŤ
MARIANA B. (12MAJKA21) ID 18382, mimibazar.sk/12majka21 (7.8.2011, 9:21)
http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en&u=http://bakingbites.com/2008/07/what-is-cream-of-tartar/&ei=hjw-Tp2mGsn1-gaOyNG0Ag&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=6&ved=0CGQQ7gEwBQ&prev=/search%3Fq%3Dcream%2Bof%2Btartar%26hl%3Dsk%26sa%3DN%26biw%3D1600%26bih%3D707%26gbv%3D2%26prmd%3Divns je to niečo ako pdp... :-p
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu