
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Eva K. (efik17485) ID 149846 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Chocolate mousse[ recept č. 41945 zo dňa 6.8.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 150g čokolády, najlepšie 70-80%, 40g masla, 3vajcia, 100g práškového cukru, lyžička cream of tartar (ak nemáme stačí pol lyžičky prášku do pečiva), vanilková esencia, smotana na šľahanie POSTUP PRÍPRAVY 1.Nad parou si roztopíme čokoládu s maslom 2.Po vchladnutí k nej primiešame 3žĺtka 3.Bielka vyšľaháme v mise s 50g práškového cukru a s lyžičkou cream of tartar 4.Smotanu na šľahanie vyšľaháme s vanilkovou esenciou a s 50gramami práškového cukru 5.Zľahka premiešame, rozdelíme do misiek a necháme chladnúť v chladničke 6dobrú chuť :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (8.8.2011, 21:53) |
Dievcata, podla mojej skusenosti sa nic nestane, ked tam PDP ci kamenec nepridate. Aj tak je to zbytocna chemia ![]() Tu je moj recept, dokonca ani cukor nedavam...ale to je vec chuti ![]() ![]() http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23438&order=1 |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Janka P. (Joanne) ID 6922 (8.8.2011, 13:38) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (8.8.2011, 13:22) |
Myslím, že by som radšej použila vínny kameň ako pdp. Používa sa presne na to, ako je nižšie popísané, napr. sa pridáva do torty Pavlova, aby boli bielky pevné a krémové. Predávajú ho bežne v bio obchodoch. To len tak pre info. ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lucia K. (gemini06) ID 192066 (8.8.2011, 12:39) |
vyzerá to úžasne, prosím odkial sú tie čokoládové srdiečka? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva K. (efik17485) ID 149846 (11.8.2011, 18:40) |
ja ich mám z metra, ale videla som ozdobky predávat aj v tescu a sem tam aj bille | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana P. (Janinka P.) ID 178901 (7.8.2011, 9:04) |
Co je to podla Teba Cream of tartar, ked to nahradzas praskom do peciva??? ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva K. (efik17485) ID 149846 (7.8.2011, 21:11) |
Cream of tartar je kamenec, produkt vznikajuci pri spracovani vinnej revy.u nas som ho predavat nevidela,ja som objednala cez e-bay z USA.sluzi na to,aby Pena z bielkov ostala krasne nadychana+prida aj jemnu chut.to iste spravi v podstate aj prasok do peciva,aby krem nebol moc tazky ale nadychany a vlacny.. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |