| Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (8.8.2011, 21:53) |
Dievcata, podla mojej skusenosti sa nic nestane, ked tam PDP ci kamenec nepridate. Aj tak je to zbytocna chemia Tu je moj recept, dokonca ani cukor nedavam...ale to je vec chuti http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23438&order=1 |
ODPOVEDAŤ |
| Janka P. (Joanne) ID 6922 (8.8.2011, 13:38) |
|
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (8.8.2011, 13:22) |
Myslím, že by som radšej použila vínny kameň ako pdp. Používa sa presne na to, ako je nižšie popísané, napr. sa pridáva do torty Pavlova, aby boli bielky pevné a krémové. Predávajú ho bežne v bio obchodoch. To len tak pre info. |
ODPOVEDAŤ |
Lucia K. (gemini06) ID 192066 (8.8.2011, 12:39) |
vyzerá to úžasne, prosím odkial sú tie čokoládové srdiečka? |
ODPOVEDAŤ |
| Eva K. (efik17485) ID 149846 (11.8.2011, 18:40) |
ja ich mám z metra, ale videla som ozdobky predávat aj v tescu a sem tam aj bille |
ODPOVEDAŤ |
| Jana P. (Janinka P.) ID 178901 (7.8.2011, 9:04) |
Co je to podla Teba Cream of tartar, ked to nahradzas praskom do peciva??? |
ODPOVEDAŤ |
| Eva K. (efik17485) ID 149846 (7.8.2011, 21:11) |
Cream of tartar je kamenec, produkt vznikajuci pri spracovani vinnej revy.u nas som ho predavat nevidela,ja som objednala cez e-bay z USA.sluzi na to,aby Pena z bielkov ostala krasne nadychana+prida aj jemnu chut.to iste spravi v podstate aj prasok do peciva,aby krem nebol moc tazky ale nadychany a vlacny.. |
ODPOVEDAŤ |