| | Anna V. (hanicka78) ID 203116 (17.8.2011, 13:25) |
|
ODPOVEDAŤ |
Liana R. (liaro) ID 62105 (7.8.2011, 11:23) |
Velmi zaujimave a efektne . Len sa chcem opytat:Tie kolieska sa poukladaju na seba predpokladam...Ale cim sa zlepia, nerozpadaju sa? |
ODPOVEDAŤ |
| | Anna V. (hanicka78) ID 203116 (7.8.2011, 13:26) |
ďakujem Liana Áno,tie kolieska sa ukladajú na seba a nezlepovala som ich ničím,len som ich poliala šťavou z jahôd a aj tie boky treba trošku navlhčiť...nerozpadávalo sa nič a ani nemalo kedy,zjedla sa rýchlosťou blesku |
ODPOVEDAŤ |
| | Liana R. (liaro) ID 62105 (7.8.2011, 20:50) |
A aky bol priemer torty mimochodom? |
ODPOVEDAŤ |
| | | | Anna V. (hanicka78) ID 203116 (8.8.2011, 17:50) |
tuším má priemer 31 cm |
ODPOVEDAŤ |
| Valéria Hambalková (valeria8) ID 153994 (7.8.2011, 11:15) |
Fantastická a ešte aj s postupom určite ju vyskúšam ďakujem za inšpiráciu krásnáááá |
ODPOVEDAŤ |
| | Anna V. (hanicka78) ID 203116 (7.8.2011, 13:23) |
ďakujem |
ODPOVEDAŤ |
| Mária Ď. (azorek) ID 119487 (5.8.2011, 19:21) |
Krásna tortička, s ešte krajším postupom, čo sa už málo vidí. Ďakujeme. Prosím Vás, napíšte, ako ste robili povrch a boky torty, je to také zvláštne a pekné. |
ODPOVEDAŤ |
| | Anna V. (hanicka78) ID 203116 (5.8.2011, 21:11) |
ďakujem Maria,ale priznávam,postup je len stiahnutý z internetu.. povrch torty je iba šľahačka so stužovačom a boky aj povrch som robila nožom.Položiť nôž na šľahačku a potiahnuť hore a je to..dúfam,že som to dobre napísala |
ODPOVEDAŤ |
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (4.8.2011, 16:09) |
|
ODPOVEDAŤ |
| | Anna V. (hanicka78) ID 203116 (4.8.2011, 16:46) |
|
ODPOVEDAŤ |
| | Anna V. (hanicka78) ID 203116 (4.8.2011, 11:02) |
|
ODPOVEDAŤ |
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (4.8.2011, 7:29) |
Veľmi šikovne si si to vymyslela a super fotopostup Ani netreba formu na plnené torty a aj takto sa to dá šikovne |
ODPOVEDAŤ |
| | Anna V. (hanicka78) ID 203116 (4.8.2011, 11:01) |
ďakujem,ale Beati fotopostup nieje môj chcela som vyskúšať a je to fakt rýchlo a vyzerá to celkom fajn ,no nie,? |
ODPOVEDAŤ |
| | Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (4.8.2011, 11:38) |
To neva, ale zíde sa |
ODPOVEDAŤ |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (3.8.2011, 20:32) |
Tá vyzerá fantasticky!!!!!!!!!!!!!!!Anička,neprihodíš aj receptík????????? |
ODPOVEDAŤ |
| | Anna V. (hanicka78) ID 203116 (upravené 3.8.2011, 21:44) |
ďakujem Ivetka Receptík som nedávala,lebo používala som do plnky želatínu z Írska a tá tu asi nieje zohnať,ale myslím,že v pohode by sa dal použiť aj jovo krém,alebo do receptíku dáť len klasiku želatínu 0,5l šľahačky,250 g jemného tvarohu,2 PL práškového cukru,2 PL vody a jedna želatína Jelly(ochutená) alebo JOVO krém od Beáta P. (Bejulík) :: vyšľahá sa 500 ml najlepšie rastlinnej šľahačky (netreba stužovač) s 3 PL ľadovej vody alebo mlieka (môžeš prisladiť práškovým cukrom podľa chuti, ale rastlinná zvykne byť sladená - ja dávam už len 1 PL cukru) a do vyšľahanej sa vmieša 500 ml jogurtu (najlepšie Hollandia = Selský, pretože je super hustý a to má len 3,5% tuku/100 g). Vznikne super krém, ktorý drží tvar aj pár dní. Nekazí sa tak rýchlo ako mliečna šľahačka |
ODPOVEDAŤ |
| | Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (3.8.2011, 21:53) |
Anička,veľmi pekne ďakujem!!!!! |
ODPOVEDAŤ |
| | | | Anna V. (hanicka78) ID 203116 (3.8.2011, 22:06) |
Dúfam,že sa podarí,lebo tá naša padla rýchlosťou blesku |
ODPOVEDAŤ |