. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Parádna Čína - RECEPT 4146

Martina M. (mmj) ID 19672
.
Oblasť: Liptovský Mikuláš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.8.2007
Naposledy: 7.12.2016 9:17
Aktualizácia: 13.5.2013 10:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 248
RODINNÉ FOTOGRAFIE 147
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 78
NÁVODY 7

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


Parádna Čína


[ recept č. 4146 zo dňa  ]


Parádna Čína


POTREBNÉ PRÍSADY

3 kuracie prsia, 1 vajce, 1čl solamyl, 3 PL oleja ( podľa panvice treba zakryť dno), 1 balíček mrazenej čínskej zeleniny.
Zálev: 1 šálka slepačieho vývaru, 1 čl sójovej omáčky, 1 čl octu, 1 PL cukru, 1 čl bieleho vína ( ak máme otvorené ak nie dáme ocot) ½ čl soli, 1 PL solamylu


POSTUP PRÍPRAVY

Prsia nakrájame na rezančeky. Vajce a solamyl zmiešame v miske a pridáme mäso. Necháme chvíľku postáť. Prudko opečieme na horúcom oleji a keď je mäso upečené ( naozaj chvíľka) tak mäso vyberieme. Do toho oleja pridáme mrazenú zeleninu, ktorú sme pred tým varili do polomäkka na 500W v mikrovlnke asi 5-7 min. Chvíľočku opražíme zeleninu. Medzitým si pripravíme zálev tak že všetko spolu zmiešame. Ku zelenine pridáme mäso a zalejeme zálevom necháme ešte chvíľku povariť a podávame s ryžou, čínskymi cestovinami.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

vajce a solamyl zmiešame
pridáme mäso
zprudka opražíme na oleji
Keď je mäsko opražené
tak ho vyberieme
mrazená zeleninka
na oleji z mäsa oražíme chvíľku zeleninku
potom dáme mäso naspäť
medzitým si pripravíme zálev tak že všetky ingrediencie spolu zmiešame
zeleninku a mäso zálevom zalejeme
chvíľku povaríme
hotovo


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Falošný guláš – zemiaková rýchla | Parádna Čína | Mrkvové slížiky >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (21.1.2011, 20:19)
receptik je chutny s ryzou.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Věra N. (Věra N.) ID 75068 (21.1.2011, 9:46)
(Y) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina M. (mmj) ID 19672 (15.8.2009, 12:01)
Vďaka (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Nina H. (ninanina) ID 18303 (15.8.2009, 9:17)
martinka, tento recept je uz davno v mojich oblubenych (Y) a vzdy ked ho robim, vravim si, ze vam ho musim pochvalit...kedze tohtotyzdnova varka uz je zjedena,tak konecne chvalim |:o) |:o) (flower) (hello).
ODPOVEDAŤnahlásiť
Margita J. (margotka) ID 19867, mimibazar.sk/margotka (11.5.2008, 14:33)
Matka, ta cina je naozaj fajna (Y) (Y) velmi sme si pochutili (flower) (flower) (L) (mamca)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina M. (mmj) ID 19672 (11.5.2008, 17:29)
som rada že chutilo (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta H. (ivi75) ID 30435 (3.4.2008, 14:44)
je naozaj parádna,mali sme to s ryžou,super (PL)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina M. (mmj) ID 19672 (4.4.2008, 22:15)
aj s ryžou to jedavame som rada že chutilo (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu