
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Monika P. (monkap) ID 69860 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Tofu na smotane[ recept č. 41420 zo dňa 13.7.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 baliky bieleho tofu, 7-8 PL sojovej omacky, 1 konzerva krajanych sampionov (alebo aj ine susene huby), 1 velka cibula, olej, 250ml slahackovej smotany, 1/2 CL susenej bazalky, 2 PL hladkej muky, sol, MCK POSTUP PRÍPRAVY Tofu nakrajame na kocky, dame do misky, polejeme sojovou omackou a nechame niekolko hodin odlezat v chladnicke. Cibulu nadrobno pokrajame a oprazime na oleji, potom pridame tofu a po chvili pridame sampiony. Zmes premiesame, podlejeme trochou vody, osolime, okorenime a pridame bazalku. Dusime 10 minut. Potom zalejeme smotanou zmiesanou s mukou a za staleho miesania nechame zovriet. Podavame s cestovinami, alebo ryzou. Tato smotanova omacka je velmi chutna s cestovinami, na druhy den som si ju za studena dala na hrianku, mozem len odporucit, vyborna aj za studena. |
Katarína B. (KaBa98) ID 207812 (2.8.2011, 22:08) |
ani som nečakala že tofu môže byť také vynikajúce,mňam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |