
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Tofu na smotane[ recept č. 6367 zo dňa 18.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 balíčky bieleho tofu (pre lepšiu chuť môže byť aj údené tofu); 7 - 8 lyžíc sójovej omáčky; 1 konzerva (250 ml) šampiňónov; 1 veľká cibuľa; olej; 250 ml šľahačkovej smotany; 1/2 myžičky sušenej bazalky; 2 lyžice hladkej múky; soľ; mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Tofu pokrájame na kocky, dáme do misky, polejeme sójovou omáčkou a necháme niekoľko hodín odležať (občas premiešame). Cibuľu ošúpeme, nadrobno pokrájame. Scedené šampiňóny tiež pokrájame. V rajnici zohrejeme asi za 2 lyžice oleja. Opražíme v ňom najprv cibuľu, potom tofu a po chvíli pridáme šampiňóny. Zmes premiešame, podlejeme trochou vody, osolíme, okoreníme a pridáme bazalku. Rajnicu zakryjeme a zmes dusíme asi 10 minút. Potom ju zalejeme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali múku a za stáleho miešania necháme chvíľu vrieť. Podávame s cestovinami alebo s ryžou. |
![]() | Lucia V. (Lucia.V.) ID 33342 (21.7.2008, 22:26) |
Zuzi aj toto som uz vyskusala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |