. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Talianska voňavá schiacciata - výborný a chrumkavý - RECEPT 41418

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 69860 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Talianska voňavá schiacciata - výborný a chrumkavý


[ recept č. 41418 zo dňa  ]


Talianska voňavá  schiacciata - výborný a chrumkavý


POTREBNÉ PRÍSADY

1kg hladkej muky, 10g cerstveho drozdia, 5 g soli, 10ml extra panenskeho olivoveho oleja, 750 ml vody, oregano ci ine susene bylinky, susene rajciny

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny vlozime do pekarne a nechame vymiesit a vykysnut cesto. Cesto rozdelime na 3 pruhy a polozime ich vedla seba ( ja som robila z mensej davky preto mam len dva ) na plech (nemusime plech nicim mazat) . Nechajte kysnut este 10 minut, potom prstami do cesta urobte jamky, pokvapte olivovym olejom a rozotrite ho. Chlebiky posypte oreganom a solou, alebo susenymi rajcinami, ancovickami...
Pecte 15 minut v trube na 220 stupnov.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Cesto rozdelime na rovnake casti a polozime vedla seba na plech, nechame kysnut 10 minut, potom prstami don porobime jamky a pokvapeme olivovym olejom, kt. rozotrieme.
Upeceny chlebik, uzasne prevonal cely byt a rovnako aj chutil. Cerstvy je super chrumkavy a makky, nakrajala som ho na niekolko kuskov a zamrazila. Po rozmrazeni bol rovnako vyborny. Odporucam vyskusat :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Bielo - červená | Talianska voňavá schiacciata - výborný a chrumkavý | Tiramisu >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu