
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
DOMÁCE PEKÁRNE |
Monika P. (monkap) ID 69860 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Talianska voňavá schiacciata - výborný a chrumkavý[ recept č. 41418 zo dňa 13.7.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1kg hladkej muky, 10g cerstveho drozdia, 5 g soli, 10ml extra panenskeho olivoveho oleja, 750 ml vody, oregano ci ine susene bylinky, susene rajciny POSTUP PRÍPRAVY Suroviny vlozime do pekarne a nechame vymiesit a vykysnut cesto. Cesto rozdelime na 3 pruhy a polozime ich vedla seba ( ja som robila z mensej davky preto mam len dva ) na plech (nemusime plech nicim mazat) . Nechajte kysnut este 10 minut, potom prstami do cesta urobte jamky, pokvapte olivovym olejom a rozotrite ho. Chlebiky posypte oreganom a solou, alebo susenymi rajcinami, ancovickami... Pecte 15 minut v trube na 220 stupnov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |