. .. .. .. .. .. .
. .

Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! - RECEPT 40975

DIETY

ID 88881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 224 návštěvníkov)


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


[ recept č. 40975 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


POTREBNÉ PRÍSADY

Rado by som sa s Vami podelila o dietu , ktora skutocne zabera a pokiala neverite ako ja zo zaciatku, tak sa naozaj oplati vyskusat.Ja som schudla 10kg a moja svokra neuveritelnych 25.Mozem Vam povedat, ze uz mi liezli na nervy vsetky novinky v chudnuti.Po precitani knihy norbiho tajomstvo som pochopila , ze vlastne mozem jest vsetko, ale zalezi na tom kedy.Nizsie uvadzam priklad stravovania.

POSTUP PRÍPRAVY

Inak fotka na titulnej strane knihy je pravdivá je to spevacka Katinka Kunovics


Môžeme jesť od 6,00 do 22,00 hod.

Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.

Od 6,00 do 15,00
Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.A po 15,00 hod nejeme zemiaky a ryžu.

.Po 12,00 bez cukru a múky, po 15,00 bez zemiakov a ryže.

V noci telo spracováva tuky uložené v tele, lebo nemá po 15,00 cukor, múku, zemiaky, ryžu. V noci chudneme najviac.
Je vhodné mať o 11,30 – 12,00 prvý obed a o 14,30- 15,00 druhý obed.
Pamätajte na: pravidelnosť, Čas, 5 x strava, vytrvalosť, nehladovať, podporiť cvičením

(6,00 - 12,00)banán, Becherovka, likér, vyprážané strúhanka, lekvár, čokoláda, zákusky, cestoviny, aj do polievky, sladké nápoje, džús, ďatle, figy, fašírky, hranolky, chipsy, ľadový čaj, koláče, ovocné jogurty sladené, kakao s cukrom, knedle, krupica, kompóty, lekvár, lasagne, ochutené mlieko, bravčová masť, husacia, med, nanuky, zmrzlina, paštéty, pomazánky, ovocné polievky, ovocná ryža, kečup, strapačky, saláma, slanina, vyprážaný syr, šľahačka, šampus, ovocné šťavy, zemiakové guľky,..

(6,00 – 15,00)ananás, marhule, broskyne, egreš, fazuľa suchá, celozrná múka, cestíčko, graham, ryža, hrušky, lahôdková klobása, kukurica, kečup nesladený, majonéza, maslo, mandarínka, melón č, ž, mandle, orechy, mango, musly, nektarinky, pukance, puding - škrob zemiakový, plnená paprika, hráškový prívarok, pomaranče, slanina údená, syry tavené, semienka, tekvicové, smotana aj do kávy, šľahačka, tlačenka, tvaroh mastný, víno biele muškát, pivo, zemiaky, umelé sladidlo...

(6,00 – 22,00) aníz, artičoky, baklažán, bazalka, brokolica, bryndza, bravčové chudé, cesnak, cesnaková smotanová omáčka, cesnakový nárez, cibuľa, citrón, minerálka, čaj, cvikla, cviklový šalát, cukina, čalamáda, černice, čučoriedky, Coca-cola light, dyňa, divina, tvaroh nízko-tučný, fazuľa, fazuľka zelená, fanta - light, grep, gulášová polievka bez múky a zemiakov, hovädzie mäso, huby, polievka, chren, jablko zelené, jahody, jogurt biely, káva, kefír, kola -light, kokos, kapusta akákoľvek, karfiol, kareláb, kel, kôpor, kapor, kačica, klobása suchá domáca, kuracia polievka, kurča dusené grilované, prsia na brokolici, na ananáse, so syrovou omáčkou, lečo, langusta, mak, malina, mrkva, mlieko, morčacie mäso, olivy, paprika, aj v octe, šalát, paradajka, patizón, petržlen, pšeničné klíčky, šrot, praženica, vajíčko, párky - bez múky, sója, polievka mäsová, zeleninová, so smotanou, pstruh, redkvička, repa, ríbezle, ringloty, rasca, ryby, šalát, syr Ementál, Eidam, Parmazán, Feta, ovčí, smotana nízko tučná, sviečková, slivky, sezam, sója, kocky, fašírky, grécky šalát s Fetou, špenát, šošovica, šunka, teľacie mäso, tekvica, tvaroh nízko tučný, tuniak, treska, Tofu, uhorky, rýchlo kvasené, voda, vajcia, višne, víno červené suché, zajac, zubáč, zelenina, želatína,...

ovocie
do 12:OO, všetky druhy ovocia.
do 15:00 ananás, marhule kyslé, broskyne, egreš, hrušky, mandarínka, melón žltý, červený, mango, nektarinky, pomaranče. Ak sú sladké, radšej jesť do 12,00.
celý deň zelené jablko kyslé, jahody, citrón, černice, čučoriedky, grep, kokos, malina, olivy, ríbezle, ringloty, slivky, višne.

Teda čo môžeme jesť večer

Zeleninová polievka bez zemiakov, múky, bez cestoviny. Môžeme ju zahustiť smotanou.
Mäso dusené, varené, na prírodno, zapečené so syrom tvrdým, s akoukoľvek zeleninou, bez hrášku a kukurice, so syrovou omáčkou, smotanou,
Ryby- na akýkoľvek spôsob,
Mäsová polievka, bez cestoviny, so zeleninou a mäsom, prípadne tvrdý syr,
Jogurty biele, ako príloha ku šalátom,
Pomazánky, bryndzová, tvarohová so smotanou, smotana, zeleninové, vajíčková,
Mlieko, acidofilné, kefír, sójové mlieko,
Víno červené suché, Pšeničný polystyrén ako náhrada chleba.
Tvrdý syr, šunka, klobása suchá, párky bez múky, sardinky, tuniak, šunka v aspiku,tlačenka, slanina,
Šaláty,zelenina, kapusta, cibuľa, grécky šalát, uhorkový so smotanou, šalát s tuniakom,
Vajcia, na mäkko, na tvrdo, plnené pomazánkou, praženica,
Falošná tatárska omáčka: smotana, 50 ml olej,2-3 malé lyžičky horčice, malá cibuľka na jemnučko, soľ, korenie
Večera:
- zeleninová polievka s kapustou a paradajkovým pretlakom,(ako Boršč) zahustená smotanou.
- V alobale zapečené mäso s paprikou, paradajkou, cibuľkou, olej, soľ, korenie
- Kuracie prsia na prírodno, zeleninový šalát, jogurt,
- Karfiol ako mozoček, smotana s horčicou, zelenina,
- Polystyrénový chlebík, bryndzová pomazánka s pažítkou, olivy,
- Kura zapečené na kyslej kapuste (pod aj nad kurčaťom - naporciované, nasolené, urobíme vrstvu kapusty, keď je napol hotové, polejeme smotanou s vajíčkom, soľ, korenie)
- Zeleninový šalát s tuniakom- Grilované kurča, obloha,
- Varené mäso na cibuľke a na červenej paprike,
- Paprikáš so smotanou,
- Prsia na ananáse
- Zapečené mäso na prírodno so syrom (tvrdým),
- Mäso na hríboch, na smotane,
- Mäso na prírodno so syrovou omáčkou,
- Grécky šalát, tvrdý syr,
- Mäsový vývar so zeleninou a mäsom z polievky,
- Vajcia na tvrdo plnené pomazánkou, zelenina, tuniak
- Kapustnica bez zemiakov
- Syrová roláda
- Ryby
- Hríby, /nie vyprážané/


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

viac fotiek aj tu: http://sq-al.facebook.com/media/set/?set=a.199099990101638.53602.118365074841797&comments=1
Rada by som pomohla vsetkym zenam , ktore trpia nadvahou a nechcu sa v jedle obmedzovat ono to skutocne funguje BABY NA POZIADANIE UVEDIEM PRIKLAD MOJHO STRAVOVANIA POMOCOU ´KTOREHO CHUDNEM..SKUSIM NAPISAT JEDLA , KTORE SI PAMATAM RAŇAJKY:JA SA SNAZIM PRAVIDELNE CCA 8-9 HOD.VACSINOU MAM CHUT RANO NA SLADKE , TAK SI DAM MLIECNU RYZU ,ALEBO JOGURT S ROZKOM .A INOKEDY PRAžENICU Z 2 VAJEC ,ALEBO NA TVRDO UVARENE SO ZELENINKOU A CIERNYM ROZKOM.PROSTE TO JE JEDNO , ZHRUBA CO ZVYKNETE RANAJKOVAT DESIATA :JA NEPOTREBUJEM , LEBO BY MI NECHUTIL OBED ,ALE KTO CHCE TAK MOZE AJ TYCINKU, JA SI NIEKEDY DAM AJ COKOLADKU OBED:CCA 12-13 HOD ZELENINOVA POLIEVKA, MASOVY VYVAR ,PROSTE POLIEVKY AKEKOLVEK. LEčO, VARENE MASKO, GRILOVANE KURCA BEZ KOZE SO ZEMIAKMI ,RYZOU.JA ODPORUCAM KLUDNE OBEDOVAT AKO DOTERAZ . OLOVRANT :VACSINOU ZJEM NEJAKU POMAZANKU S NATIERKOU, ALE UZ LEBO PO 15:00 ZIADEN CHLIEB ANI MUKA ,ANI RYZA A NI ZEMIAKY.NAMIESTO CHLEBA SI DAVAM TIE RACIO CHLEBICKY VECERA:SALATY S KURACIM MASOM.ALEBO MASO SO ZELENINKOU ,ZAPEKANE KURACIE MASO PROSTE CO VAS LEN NAPADNE, KTORA MATE CO RADA.DOLEZITE ,ABY TAM NEBOL CUKOR,MUKA , ZEMIAKY...A KLUDNE SA MOZE JEST AJ PO 18:00..
kupujte radsej psenicny


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Macko | Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! | slnecnicova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 161-180)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,23 ďalšie >>
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (15.8.2011, 6:37)
ahoj lubka celkom fajn,ale vcera som porusila cely den,bola som u svokry na odpuste a tam sa nedalo zostavit jedalnicek a obedovali sme o 13.00 slavnostny obed a tam bolo vsetko a potom kolaciky a tak,ale pokracujem dalej,cakam kedy mi dorazi kniha a precitam si ju (clamp)...tebe sa ako dari?kolko si uz chudla?uz si davni nepisala tvoje jedalnicky ,-)...vsetkym pekny den (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (15.8.2011, 7:21)
No, dari sa celkom, zatial sa to ale o vela nepohlo, kedze som cez dovolenku tiez co to porusila 8-| Jedalnicky uz netreba, kocky sa uz inspirovali a ja zas az taku fantaziu nemam, sa mi to v podstate opakuje :-D teraz idem do prace, tak zas obedy pracovne a v praci sa mi to lahsie dodrziava. Tiez prajem pekny den (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (14.8.2011, 17:52)
Kocky, tak ako sa dari? Ja akurat rozmyslam, co vymyslim na veceru, asi oblozeny tanier... *-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Anna B. (anuliatko777) ID 172749 (10.8.2011, 14:11)
Ahojte, ďakujem za privítanie a určite vás budem trošku otravovať mojimi otázkami ,-). Zatiaľ je mi všetko jasné, ale časom sa to všetko ukáže... :-) Takže začínam (Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (10.8.2011, 6:51)
lubka a nadka dakujem za odpoved,to mi je jasne ze mozem obedovat aj o 14.00,ale uz po 12.00 aj tak nemozem cukor a muku,ako pise lubka...ale islo mi najma o to,ze ci ked je 12.10 uz nemozem nic z muky a cukru,kedze je to len 10minut po 12.00,lebo niektore kocky pisali,ze do tej 13.00 jedia normalne vsetko a az potom bez muky a cukru,tak neviem *-) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (10.8.2011, 8:55)
Citujem Norbiho: "Slubte si, ze ani raz neporusite casove zony, neurobite vynimku ani jeden den Zabudnite na vyhovorky, kto sa necha zlakat raz, najde si vyhovorku aj druhykrat"
Ja ako vravim, som uz viackrat porusila, ale znovu som nabehla spat. viem soni, ako to myslis, ze ci ked zjes nieco 12,05, tak ci je to uz zle, no, on pise o striktnom dodrziavani casov, zase citujem: " dufam, ze pri rodinnom obede nevyvola velke hadky, ak nebude jablkovy kolac hotovy presne o dvanastej, lebo v tomto pripade si z neho ten, kto prave chudne, nemoze dat." Snad som zodpovedala (L)
ODPOVEDAŤ
Anna B. (anuliatko777) ID 172749 (9.8.2011, 13:22)
Ahojte dievčatá (hello), trošku som si vás tu počítala a vyzerá to veľmi dobre. Potrebujem schudnúť pár kilečiek, len sa mi to vôbec nedarí. Skúšala som aj 90 DD, ale nevydržala som +o(. Tak som si povedala, že od zajtra sa k vám pripájam ^o) ^o) ^o)
Chcem sa vás opýtať, či je potrebné si kúpiť tú knihu alebo sa to dá aj bez nej dodržiavať???
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (10.8.2011, 8:56)
Ahoj Anka, vitam ta tu medzi nami (F) a drzim palce. Da sa to dodrziavat aj bez knizky, staci nas tu sledovat
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (10.8.2011, 6:47)
vitame ta anka,to je super,ze sa chces k nam pridat,ja som drzala 90DD a schudla som 12kg a toto teraz vyuzivam ako udrziavacku ,-),ja som zacala bez knihy iba sa drzim zoznamu co je na zaciatku a rad od kociek,co si tu piseme,ale teraz som, si objednala aj knihu pre vacsiu inspiraciui (Y)...snazim sa dodrziavat,ale uz velakrat som porusila,tak dufam,ze to bude coraz menej...nech sa ti teda dari,keby nieco pytaj sa,ak budem vediet poradim (L)
ODPOVEDAŤ
MAJKA G. (RIKA92) ID 207386 (9.8.2011, 10:33)
Ahojte dievčatá, mne sa moc nedarí minulý týždeň som bola na dovolenke a porušila som všetko (N) (N) (N) sama na seba som nahnevaná. No od pondelka som opäť v práci a chcem pokračovať dúfam ,že sa dostanem raz dva do starých koľaji . Držte mi palce ,prosím. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (10.8.2011, 8:56)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (9.8.2011, 6:24)
ahojte dievcata ako sa dari?u mna nic moc,cely vikend aj vcera som miesala piate cez deviate (6) (6) (6),nejak som sa nevedela naladit,ale od dnes som uz po dovolenke v praci a pekne nanovo,objednala som si aj k nihu pre vacsiu inspiraciu ,-)...pekny a uspesny den vsetkym...piste kolko ste pochudli pre inspiraciu...lubka,matka (L)
ODPOVEDAŤ
katarina l. (preciosa) ID 174152 (7.8.2011, 17:45)
Dnes som to skazila dala som si rožok o 15.00 :´( ale zajtra urcite budem papat podla toho ja sa snazim dodrzat aj cas (H) a za tyzden som schudla 1 kg :-)
takze som sokojna...urcite potom to pojde pomalsie ale nevadi vidim ze to funguje :-$
a este raz dakujem za sa niekto podelil s takouto dietou (L)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (6.8.2011, 13:59)
kocky a este sa chcem opytat ked je napr.12:10 alebo 12:30 to uz nemozem obedovat skupinu 3,len presne do 12:00??? :^)...na inom fore som totiz citala,ze do 13:00 sa este kludne moze vsetko tak ako do 12:00,ale asi je to somarina neviem :^) :^) :^)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (6.8.2011, 22:03)
Soni, vôbec nič sa nestane, ked sa naobeduješ aj do 13.00 ....ved ked sme s deťmi vonku, tak nepoletíme predsa domov kôli jedlu....ja to stíham tak do 12.30...a nič sa nedeje... (Y) :-) |:o)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (7.8.2011, 8:33)
Jasne, ze nevadi, ked sa naobeduje aj o 14,00, len ide o to, co sa vtedy je. Ja si teda tiez osobne myslim , ze moje telo nevie, kedy je presne 12,00 a kedy 15,00, len pisem, co sa pise v knihe. Mozno na tom nieco je, mozno nie... to naozaj neviem. Ja sa snazim to dodrziavat. Ked obedujem po 12,00 , tak si uz nedavam mucne jedlo, ani nic co ju obsahuje, ani cukor.
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (6.8.2011, 19:49)
Soni, no neviem, ale Norbi v knihe pise, ze tie casy su jedine, co sa musi dodrziavat.
ODPOVEDAŤ
Dana C. (Rona001) ID 47901 (6.8.2011, 13:49)
ahojte dievčatá .... ďakujem za túto "dietu" ... skúsila som, za 4 dni mám skoro 3 kg dole :) Chleba som úplne vypustila. Poruším len cez víkend, lebo bez chleba by som nevydržala. Inak jem ráno vlošky s jogurtom a ovocím. Len mi nie je dosť jasné to, že chleba sa môže do 12-tej a ten Racio chlebík píšete do 22:00 ... ale veď aj ten obsahuje pšenicu ako chleba, alebo sa dá kúpiť ryžový, ale ten tiež by sa mal asi jesť len do 15:00, či? Niekde v knihe som to nenašla, do ktorej skupiny to patrí. Neviete niektorá náhodou?
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (6.8.2011, 19:49)
Norbi to niekde v knizke spominal, ze sa mozu tie "pufovane" chleby, preco, neviem, ja to aj tak nejem. :-)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (6.8.2011, 13:06)
ahojte dievcata tak ja som bola teraz tyzden na dovolenke a viete ako to je ze tam sa celkom neda strazit stravu,ale snazila som sa.ale jeden den som porusila,vecer sme sedeli pri vinku a tak som vselico popapala ,-) (N)mno co uz ako pise lubka obcas aj to treba a teraz cez vikend som u svokry a tam sa fakt nepatri vymyslat :-),takze tento tyzden mam taky chaoticky...od pondelka pekne nanovo...ako nie ze by som sa prejedala,ale zle kombinujem...pekny den (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia K. (Lucka_K) ID 206561 (4.8.2011, 13:35)
Baby, mozno ze to uz poznate, ale nedalo mi nepodelit sa s vami o recept na zavaranie ovocia bez cukru. Najprv som totiz myslela, ze zavarim ovocie so sladidlom, ale potom som nasla na nete a aj tu na MMB recept na zavaranie ovocia bez cukru, miesto toho so stipkou soli: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37173
Nemam to ale vyskusane, tento rok takto planujem prvy krat robit broskyne, potom dam isto vediet, ci to bolo dobre. Mohlo by to byt pre nas super, takto zavarene ovocie by sme mohli jest v case podla skupiny, kedze nebude mat ziadny pridany cukor.
Este lekvar taky dajaky keby dakto vymyslel :-)
ODPOVEDAŤ
iveta š. (maca.tt) ID 201137 (5.8.2011, 10:04)
ja som tak zavárala,aj bez vody len štipku soli na vrch-dá sa to bez problémov,ten lekvár by sa možno dal s tým sladidlom čo predávajú Norbi update predajne,volá sa xylitolové sladidlo
ODPOVEDAŤ
Lucia K. (Lucka_K) ID 206561 (5.8.2011, 11:29)
no vyslovene sa tesim uz teraz jak to pozavaram a pekne budem papkat, bez vycitiek koli tolkemu cukru, co sme stale napchali do nalevu... Dik za radu ohladom sladidla, uz budem musiet nas obchodik navstivit :-)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (2.8.2011, 21:07)
Dnes:
R: chlebik s bryndzou, redkovka
D: banan
O: fazulova polievka, kuraci platok s hraskovou ryzou
Ol: -
V: syr, acidko
ODPOVEDAŤ
martina l. (mačička81) ID 55053 (4.8.2011, 10:48)
Prosím Vás ako je to so strukovinami???kedy sa môžu?...ďakujem.
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (4.8.2011, 18:56)
sosovica - 1, hrach zlty - 2, hrasok - 2, fazulka - 1, fazula - 1
ODPOVEDAŤ
martina l. (mačička81) ID 55053 (5.8.2011, 8:57)
ďakujem :)
ODPOVEDAŤ
ZANETA I. (ZANETA) ID 3049 (2.8.2011, 20:50)
akurat som citala dnes na Norbiho internetovej stranke(madarskej samozrejme),ze jedla kategorie 3 pocas diety by sa mali uplne vynechat a jest sa odporucaju az ked clovek schudne na vysnivanu vahu a chce si hmotnost udrzat
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (2.8.2011, 21:01)
Mne to hovorila pani v obchodiku norbi update, uz som to nizsie pisala, urcite na tom nieco bude, len si nie som ista, ci by som to osobne zvladla uplne vynechat 3kovu skupinu, ked tak radsej na minimum alebo obcas a do 12,00, asi by som to dlho nevydrzala.
ODPOVEDAŤ
martina l. (mačička81) ID 55053 (2.8.2011, 11:33)
ešte sa chcem spýtať v akom časovom odstupe si dávate jedlá...resp. kedy naposledy večeru?..keď sa vynechá olovrant vadí to ?..resp. desiata ??díky (L)
ODPOVEDAŤ
martina l. (mačička81) ID 55053 (2.8.2011, 11:49)
a ako je to s celozrnným pečivkom?....to iba ráno sa smie?...ku šalátu navečer asi nie?že? :( :-@ 8o|
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (2.8.2011, 21:02)
Casovy odstup, aky ti vyhovuje, celozrnne pecivo do 15,00. Ku salatu navecer si kocky davaju "polystyrenove chlebiky".
ODPOVEDAŤ
martina l. (mačička81) ID 55053 (2.8.2011, 11:32)
čaute baby :) chcela by som aj ja začať sa takto stravovať....len to ešte nemám dostatočne preštudované....chcem sa spýtať, doobeda sa môže jesť normálne všetko?...tj..aj obed klasický , čo máme v práci ?...a potom si dávať už len pozor na kombináciu potravín?...čo jedávate navečer?...môže byť šalát..s kuracím mäskom...alebo celkovo šaláty?...ako to je s cestovinami?...a cukrom v káve???ďakujem.
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (2.8.2011, 21:06)
Ahoj Matka, vitam ta tu (L) V podstate je vsetko napisane v clanku hore, pripadne v diskusii pod nami, cestoviny do 12,00, cukor (ak nevies uplne vynechat) do 12,00, salatiky su super vecera, ak ti chutia, tak mas vyhrate |:o) Ja sa snazim v praci zjest obed do 12,00, lebo clovek nikdy nevie, co tam daju (ako myslim muku, skrob, cukor a podobne hnusoby, co nie su viditelne), ale zavisi od toho, ako vam varia, u nas robia casto k masku omacky a masko je uz v omacke, tak fakt neviem, co je v tej omacke dane, atak podobne ,-)

Tak teda, drzim palce :-)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (1.8.2011, 19:45)
Ja dnes:
R: cokoladove musli, mlieko, banan
D: jablko
O: hraskova polievka, kuracie na sampinonoch, ryza
Ol: biely jogurt
V: spravila som pecienky, ale citam, ze vraj "kuracie pecienky na paprike" a "Kuracie pecienky so struhanym syrom na madarsky sposob" su 2, cize do 15,00, ta asi aj kuracie pecienky obycajne na cibulke udusene budu 2 :-| tak si dam asi leco, co robim muzovi do roboty ,-)
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (1.8.2011, 16:18)
Dnes:
R: vločky s jogurtom, banan
D: nič
O: polievka, hov. masko s tarhoňou,
O: nič
V: ešte uvidim, ale asi si orestujem na grile kuracie masko so zeleninnou
a ešte len 1 liter vody za mnou
Lubka ja som cez vikend olovrant a večera tiež (6).. čo nuž so mnou, hneva ma to aleja sa pri oslavach proste nezdržim... :^)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (1.8.2011, 19:08)
... ved to, ale tak aj dopriat si clovek obcas musi :-p inak by nas to rychlo prestalo bavit 8-| (ze ake vyhovorky vymyslam :-D)
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (1.8.2011, 18:41)
no takže na večeru bola debrecinka s uhorkou...a ide sa cvičiť 50minut na orbitreku :-$
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (1.8.2011, 7:24)
... dnes po dvoch tyzdnoch do prace... 8o| neviem sa prebraaaaaaaaaaaat... |-)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (31.7.2011, 17:41)
Dnes:
R: marhulova satocka, kakao
D: banan
O: fasirky, zemiakova kasa
Ol: syr
V: oblozeny tanier
ODPOVEDAŤ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 161-180)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,23 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu