. .. .. .. .. .. .
. .

Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! - RECEPT 40975

DIETY

ID 88881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 224 návštěvníkov)


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


[ recept č. 40975 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


POTREBNÉ PRÍSADY

Rado by som sa s Vami podelila o dietu , ktora skutocne zabera a pokiala neverite ako ja zo zaciatku, tak sa naozaj oplati vyskusat.Ja som schudla 10kg a moja svokra neuveritelnych 25.Mozem Vam povedat, ze uz mi liezli na nervy vsetky novinky v chudnuti.Po precitani knihy norbiho tajomstvo som pochopila , ze vlastne mozem jest vsetko, ale zalezi na tom kedy.Nizsie uvadzam priklad stravovania.

POSTUP PRÍPRAVY

Inak fotka na titulnej strane knihy je pravdivá je to spevacka Katinka Kunovics


Môžeme jesť od 6,00 do 22,00 hod.

Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.

Od 6,00 do 15,00
Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.A po 15,00 hod nejeme zemiaky a ryžu.

.Po 12,00 bez cukru a múky, po 15,00 bez zemiakov a ryže.

V noci telo spracováva tuky uložené v tele, lebo nemá po 15,00 cukor, múku, zemiaky, ryžu. V noci chudneme najviac.
Je vhodné mať o 11,30 – 12,00 prvý obed a o 14,30- 15,00 druhý obed.
Pamätajte na: pravidelnosť, Čas, 5 x strava, vytrvalosť, nehladovať, podporiť cvičením

(6,00 - 12,00)banán, Becherovka, likér, vyprážané strúhanka, lekvár, čokoláda, zákusky, cestoviny, aj do polievky, sladké nápoje, džús, ďatle, figy, fašírky, hranolky, chipsy, ľadový čaj, koláče, ovocné jogurty sladené, kakao s cukrom, knedle, krupica, kompóty, lekvár, lasagne, ochutené mlieko, bravčová masť, husacia, med, nanuky, zmrzlina, paštéty, pomazánky, ovocné polievky, ovocná ryža, kečup, strapačky, saláma, slanina, vyprážaný syr, šľahačka, šampus, ovocné šťavy, zemiakové guľky,..

(6,00 – 15,00)ananás, marhule, broskyne, egreš, fazuľa suchá, celozrná múka, cestíčko, graham, ryža, hrušky, lahôdková klobása, kukurica, kečup nesladený, majonéza, maslo, mandarínka, melón č, ž, mandle, orechy, mango, musly, nektarinky, pukance, puding - škrob zemiakový, plnená paprika, hráškový prívarok, pomaranče, slanina údená, syry tavené, semienka, tekvicové, smotana aj do kávy, šľahačka, tlačenka, tvaroh mastný, víno biele muškát, pivo, zemiaky, umelé sladidlo...

(6,00 – 22,00) aníz, artičoky, baklažán, bazalka, brokolica, bryndza, bravčové chudé, cesnak, cesnaková smotanová omáčka, cesnakový nárez, cibuľa, citrón, minerálka, čaj, cvikla, cviklový šalát, cukina, čalamáda, černice, čučoriedky, Coca-cola light, dyňa, divina, tvaroh nízko-tučný, fazuľa, fazuľka zelená, fanta - light, grep, gulášová polievka bez múky a zemiakov, hovädzie mäso, huby, polievka, chren, jablko zelené, jahody, jogurt biely, káva, kefír, kola -light, kokos, kapusta akákoľvek, karfiol, kareláb, kel, kôpor, kapor, kačica, klobása suchá domáca, kuracia polievka, kurča dusené grilované, prsia na brokolici, na ananáse, so syrovou omáčkou, lečo, langusta, mak, malina, mrkva, mlieko, morčacie mäso, olivy, paprika, aj v octe, šalát, paradajka, patizón, petržlen, pšeničné klíčky, šrot, praženica, vajíčko, párky - bez múky, sója, polievka mäsová, zeleninová, so smotanou, pstruh, redkvička, repa, ríbezle, ringloty, rasca, ryby, šalát, syr Ementál, Eidam, Parmazán, Feta, ovčí, smotana nízko tučná, sviečková, slivky, sezam, sója, kocky, fašírky, grécky šalát s Fetou, špenát, šošovica, šunka, teľacie mäso, tekvica, tvaroh nízko tučný, tuniak, treska, Tofu, uhorky, rýchlo kvasené, voda, vajcia, višne, víno červené suché, zajac, zubáč, zelenina, želatína,...

ovocie
do 12:OO, všetky druhy ovocia.
do 15:00 ananás, marhule kyslé, broskyne, egreš, hrušky, mandarínka, melón žltý, červený, mango, nektarinky, pomaranče. Ak sú sladké, radšej jesť do 12,00.
celý deň zelené jablko kyslé, jahody, citrón, černice, čučoriedky, grep, kokos, malina, olivy, ríbezle, ringloty, slivky, višne.

Teda čo môžeme jesť večer

Zeleninová polievka bez zemiakov, múky, bez cestoviny. Môžeme ju zahustiť smotanou.
Mäso dusené, varené, na prírodno, zapečené so syrom tvrdým, s akoukoľvek zeleninou, bez hrášku a kukurice, so syrovou omáčkou, smotanou,
Ryby- na akýkoľvek spôsob,
Mäsová polievka, bez cestoviny, so zeleninou a mäsom, prípadne tvrdý syr,
Jogurty biele, ako príloha ku šalátom,
Pomazánky, bryndzová, tvarohová so smotanou, smotana, zeleninové, vajíčková,
Mlieko, acidofilné, kefír, sójové mlieko,
Víno červené suché, Pšeničný polystyrén ako náhrada chleba.
Tvrdý syr, šunka, klobása suchá, párky bez múky, sardinky, tuniak, šunka v aspiku,tlačenka, slanina,
Šaláty,zelenina, kapusta, cibuľa, grécky šalát, uhorkový so smotanou, šalát s tuniakom,
Vajcia, na mäkko, na tvrdo, plnené pomazánkou, praženica,
Falošná tatárska omáčka: smotana, 50 ml olej,2-3 malé lyžičky horčice, malá cibuľka na jemnučko, soľ, korenie
Večera:
- zeleninová polievka s kapustou a paradajkovým pretlakom,(ako Boršč) zahustená smotanou.
- V alobale zapečené mäso s paprikou, paradajkou, cibuľkou, olej, soľ, korenie
- Kuracie prsia na prírodno, zeleninový šalát, jogurt,
- Karfiol ako mozoček, smotana s horčicou, zelenina,
- Polystyrénový chlebík, bryndzová pomazánka s pažítkou, olivy,
- Kura zapečené na kyslej kapuste (pod aj nad kurčaťom - naporciované, nasolené, urobíme vrstvu kapusty, keď je napol hotové, polejeme smotanou s vajíčkom, soľ, korenie)
- Zeleninový šalát s tuniakom- Grilované kurča, obloha,
- Varené mäso na cibuľke a na červenej paprike,
- Paprikáš so smotanou,
- Prsia na ananáse
- Zapečené mäso na prírodno so syrom (tvrdým),
- Mäso na hríboch, na smotane,
- Mäso na prírodno so syrovou omáčkou,
- Grécky šalát, tvrdý syr,
- Mäsový vývar so zeleninou a mäsom z polievky,
- Vajcia na tvrdo plnené pomazánkou, zelenina, tuniak
- Kapustnica bez zemiakov
- Syrová roláda
- Ryby
- Hríby, /nie vyprážané/


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

viac fotiek aj tu: http://sq-al.facebook.com/media/set/?set=a.199099990101638.53602.118365074841797&comments=1
Rada by som pomohla vsetkym zenam , ktore trpia nadvahou a nechcu sa v jedle obmedzovat ono to skutocne funguje BABY NA POZIADANIE UVEDIEM PRIKLAD MOJHO STRAVOVANIA POMOCOU ´KTOREHO CHUDNEM..SKUSIM NAPISAT JEDLA , KTORE SI PAMATAM RAŇAJKY:JA SA SNAZIM PRAVIDELNE CCA 8-9 HOD.VACSINOU MAM CHUT RANO NA SLADKE , TAK SI DAM MLIECNU RYZU ,ALEBO JOGURT S ROZKOM .A INOKEDY PRAžENICU Z 2 VAJEC ,ALEBO NA TVRDO UVARENE SO ZELENINKOU A CIERNYM ROZKOM.PROSTE TO JE JEDNO , ZHRUBA CO ZVYKNETE RANAJKOVAT DESIATA :JA NEPOTREBUJEM , LEBO BY MI NECHUTIL OBED ,ALE KTO CHCE TAK MOZE AJ TYCINKU, JA SI NIEKEDY DAM AJ COKOLADKU OBED:CCA 12-13 HOD ZELENINOVA POLIEVKA, MASOVY VYVAR ,PROSTE POLIEVKY AKEKOLVEK. LEčO, VARENE MASKO, GRILOVANE KURCA BEZ KOZE SO ZEMIAKMI ,RYZOU.JA ODPORUCAM KLUDNE OBEDOVAT AKO DOTERAZ . OLOVRANT :VACSINOU ZJEM NEJAKU POMAZANKU S NATIERKOU, ALE UZ LEBO PO 15:00 ZIADEN CHLIEB ANI MUKA ,ANI RYZA A NI ZEMIAKY.NAMIESTO CHLEBA SI DAVAM TIE RACIO CHLEBICKY VECERA:SALATY S KURACIM MASOM.ALEBO MASO SO ZELENINKOU ,ZAPEKANE KURACIE MASO PROSTE CO VAS LEN NAPADNE, KTORA MATE CO RADA.DOLEZITE ,ABY TAM NEBOL CUKOR,MUKA , ZEMIAKY...A KLUDNE SA MOZE JEST AJ PO 18:00..
kupujte radsej psenicny


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Macko | Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! | slnecnicova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 121-140)<< predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,23 ďalšie >>
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (19.9.2011, 6:28)
ahojte dievcata co sa deje ked ste sa vsetky stratili???uz kaslete na norbiho ,-) +o(.aj ja som teraz kaslala,nejak som sa nevedela zaradit,chcela som skusit aj dukanovu dietu ale prispevky od zien ktore ju drzali ma odradili a este aj ten jedalnicek,ja moc maso nemusim,takze by som to aj tak nevydrzala (N) :-p.pekne prechadzam opat na norbiho a budem rada ked budete prispievat velmi to motivuje...pekny dnicek (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia K. (Lucka_K) ID 206561 (19.9.2011, 12:12)
Ja sa velmi snazim, ale zatial sa mi dlhsie nepodarilo nic zhodit... Za prve dva tyzdne hned boli dve kila dole, ale teraz akosi nic. Dakedy to je tazke, ked chlapi do seba naladuju co chcu a kedy chcu a furt su chudi... V tomto smere sa to s nimi neda vydrzat (nejdeto)
A tiez mi chyba, ze sem uz nikto nechodi
ODPOVEDAŤ
Lucia K. (Lucka_K) ID 206561 (9.9.2011, 6:48)
Baby a neviete nahodou, ze ake U je pečienka, kuracia a aj ostatne?
ODPOVEDAŤ
Jana L. (Džeina) ID 212551 (14.9.2011, 22:08)
Našla som - kuracie pečienky na paprike, to je 2. kuracie pečienky so syrom je tiež 2. Bravčovú som nenašla, len bravčový pečeňový krém a to je 3. Je tu spomenutá pečienka Brasoó (2) a to netuším, čo je ´ :-$´
ODPOVEDAŤ
ZANETA I. (ZANETA) ID 3049 (15.9.2011, 17:23)
Brasoo-i apro pecsenie to su zapecene zemiaky s cibuliou a bravcova pecen na male kocky vsetko pokrajane
ODPOVEDAŤ
Lucia K. (Lucka_K) ID 206561 (19.9.2011, 12:09)
Dakujem ,)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (9.9.2011, 6:24)
ahojte dievcata kedysi som tu postrehla,ze niektora drzala DUKANOVU dietu mozete mi niekto dat blizsie info,budem velmi rada,lebo zevraj je mimoriadne ucinna,potrebovala by som troska rychlejsie schudnut a potom by som sa vratila k Norbimu...dakujeeem (L)
ODPOVEDAŤ
Jarmila K. (Jarka112) ID 51607 (11.9.2011, 12:53)
Soni tu mas link http://www.dukanovadieta.com/

je tam velmi dobre diskusne forum,recepty......
ODPOVEDAŤ
Lucia K. (Lucka_K) ID 206561 (9.9.2011, 6:38)
Soni, pisem ti, lebo teraz cerstvo som videla, ze to niekto dal medzi diety, ale no co ja viem, ja by som to nerobila... Je to otras, prestuduj aj komentare pod tym.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42436
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (7.9.2011, 10:57)
dievcata pecene kurca sa moze aj na veceru???a musi byt jednoznacne bez koze,ako ja ju davam dole ale tak neda sa to uplne a nejake casti tym ostanu :^)dakujem za radu :-$
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (7.9.2011, 10:55)
ahoj matka ja som to teraz dost flakala,ale od pondelka znova dodrziavam,lebo aj kilecka isli hore tak sa musim uvedomit :-@ ,-),ako citam aj u teba je to dost tazke dodrzat a najma vecer ze?kolko si uz schudla a za aky cas?aj cvicis?drzkaj sa (L)
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (6.9.2011, 18:34)
A vam sa ako dari? Však sa mi pochvalte, troška ma nakopnite (H)
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (6.9.2011, 18:32)
R: jogurt, volčky, banan
D: 2 kusky pernička od kamošky čučoriedkove (zajic)
O: prosim pekne ladova kava :^) (to asi pre tie pernika, že som neodolala, potom mi nechutilo normalne jedlo :-@)
O: ništ
V: tekvicový privarok a jeden kus pečenej fašírky

Teraz ďobem do sestrinych pukancov, a keď sa tak pozriem čo som dnes zjedla, tak sa ani nečudujem :-o ...takže dnešny deň (N)
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (5.9.2011, 22:13)
R: jogurt, volčky, banan
D: cerealne sušienky
O: masko so žemlou a zeleninou
O: ništ
V: hov. masko na šťave a čalamada
Piť zabudam.. :^)
A vam sa ako dari?
ODPOVEDAŤ
Nora L. (Miriam2511) ID 211787 (5.9.2011, 19:25)
ahoje som tu prvý krát. a tiež sa riadim norbiho diétou. v júli som najprv začala držat atkinsonovú diétu, teraz sa snažím podľa norbiho za 2 mesiace som dala dole 10 kg. no nepichváľ sa.
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (5.9.2011, 6:35)
ahojte dievcata tak ako sa vam dari?nejak ste sa postracali :-),ja som tento tyzden riadne flakala som sa tak troska prejedala :-@a dnes mi je kadejako sa citim ako balon :-o,takze pekne nanovo podla norbiho lebo treba sa troska uvedomit aj ked skoncilo leto ,-),tak mi drzte palce a piste pre vacsiu motivaciu ,-) (L)
ODPOVEDAŤ
Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (31.8.2011, 20:25)
v ktorej skupine je sójove mäso? soja je v tej celodennej, ale predsa je to len iné ako sojové mäso.
ODPOVEDAŤ
Jana L. (Džeina) ID 212551 (11.9.2011, 23:02)
V knihe je napísané - sójová bielkovina a sójové bôby je 1, sójové fašírky = 2. Tak dúfam, že som pomohla, lebo ja takéto nejedávam
ODPOVEDAŤ
Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (5.9.2011, 20:54)
ďakujem za odpoveď +o( +o( +o( +o( +o( +o( +o(
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (5.9.2011, 22:11)
Lubka asi ti neodpovedame, lebo ti nechceme napisť hluposť... :-$ :-)..podľa mňa je to v tej celodennej, ale neviem isto :-)
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (30.8.2011, 22:19)
Jaj ha..tak po dlhšom čase odmlky som sa vratila :-@ a zase vam tu budem pisať čo kedy popapam, aby som sa trošku hambila :-$, ale dnas som sa držala :) ..celkom
R: vločky s jogurtom a bananom
D: nič
O: kebab
O: nič
V: šťava zo svičkovej a trošku maska, nektarinka

dufam, že už zajtra stihnem normálny obed :^) a na večer bude u nas grilovačka tak len dufam že to nezbabrem (pst) :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Jana L. (Džeina) ID 212551 (2.9.2011, 22:38)
Len nektarinka patri do 2 skupiny, cize do 15,00 h. javascript :sm(´ :-$´)
ODPOVEDAŤ
Maťka M. (maťkamaťková) ID 206386 (4.9.2011, 23:04)
no pekne ,-) to so nevedela...
ale asi lepšie ako nejake čipsy :-)
ODPOVEDAŤ
Alžběta K. (betulinka16) ID 210389 (30.8.2011, 21:02)
Zaujímavé (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (cinky) (cinky) (cinky) (cinky) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤ
kudelova a. (alica43) ID 110535 (27.8.2011, 18:24)
stravovanie podla Norbiho dodržiavam už od 11.7. super funguje a kilá sa strácaju super funguje |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
katarina l. (preciosa) ID 174152 (27.8.2011, 13:08)
ahojte dievcata dnes zacinam zase ...mali sme svadbu a nejako sa mi to vymyklo z ruk vobec som nejedla tak ako by som mala ale som sa napchavala sladkym hocikedy ... :-S :-S
a dnes som si konecne po 2 tyzdnoch vstupila zase do svedomia a zacinam zase drzte mi palce lebo som sa nejako rozpapala a redtym som uz schudla 2kg...
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (25.8.2011, 12:11)
zuzanka tam nie je ine riesenie len sa naucit tu zeleninku mat rada a co najviac obmedzit sladke alebo nahradit ovocim a najma ked chces tolko schudnut,urcite sa najde aspon jeden druh ktory v pohode zjes a postupne ti to aj zachuti...prave o to ide v tejto metode,o ZMENU stravovacich navykov,je dolezite predovsetkym spravne nacasovanie,ale zo zaciatku kym schudnes aj vyber jedla...takze to skus a uvidis tak si zvyknes,ze zeleninku a ovocie budes doslova vyhladavat,vlastna skusenost :-p drzim palce,nech sa ti to podari (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana H. (Kučera) ID 47767 (25.8.2011, 13:43)
ďakujem za rýchlu odpoveď :-) :-) :-). No je pravda, že zmenu to chce určite. Môžem takú uhorku, tak to skusim asi s nou. S tým sladkým je asi najvačší problém :-@ :-@ :-@. Ale musím určite so sebou niečo urobiť. *-) *-) *-) Najhorší je pocit ked sa sám človek cíti zle 8o| :-S
ODPOVEDAŤ
Jana L. (Džeina) ID 212551 (2.9.2011, 22:43)
Zuzi a nemáš niekde poblíž predajňu s Update výrobkami? Tam majú "sladkosti", ktoré sa môžu jesť celý deň, lebo patria do 1. skupiny. A sú fakt super. (´ :-p´)
ODPOVEDAŤ
Zuzana H. (Kučera) ID 47767 (3.9.2011, 21:13)
Jeej Jani, to ma nenapadlo ,-) ,-) ,-). Teraz som teda kukla na internet a veruže je predajna blízko. Nejakých 25km :-) :-) :-). Ďakujem za super nápad |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (25.8.2011, 13:55)
zuzi ak teda ozaj nevydrzis tak si daj obcas aj sladke samozrejme do 12.00,najlepsie nieco k ranajkam,ale nezabudni ako prve vlakninu aby sa prijaty cukor mohol rychlejsie spracovat...vzdy lepsie ako by ta to kvoli tomu omrzelo alebo prepadla neskutocna chut na sladke a naraz zjes cely zakusok ,-),ako pise Norbi SKRYTE CHUTE A VASNE RAZ VYJDU TAK CI TAK NA POVRCH :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana H. (Kučera) ID 47767 (25.8.2011, 10:57)
ahojte. aj ja mám jednu otázočku. potrebujem schudnúť 10-12kg. mojím problémom su sladkosti a to že zeleninu nemám rada :-S ja viem že skoro všetci lúbia všelijaké šalátiky zo zeleninky, no ja to fakt nemusím :-@ :-@ :-@. Viete mi poradiť ako to mám riešiť? Teda tu stravu hlavne poobednajších a večerných hodinách?Dakujem :^) :^) :^)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (25.8.2011, 8:45)
zienky uz mam takmer docitanu Norbiho knihu ale nikde som tam nenasla,ze kolko krat za den sa mame stravovat a v akych casovych odstupoch,chapat to tak,ze tento vyber je na nas??? :^) :^) :^)dakujem za info (Y)
ODPOVEDAŤ
ZANETA I. (ZANETA) ID 3049 (25.8.2011, 13:26)
ved v tej knihe jasne pise ze kolkokrat chces a kolko chces len dodrz cas,a pri diete teda nie pri udrziavani vahy my sa potraviny pod kodom 1 nemali jest,ale samozrejme mozu ale pojdu tie kila pomalsie dole.A co chodim na ich internetovu madarsku stranku co ma Norbi,tak oni vacsinou rano si davaju tie update peciva a do 14.00 vraj nepotrebuju nic jest lebo ich to zasyti.moj nazor je jest by sa malo ked si hladna,ja sa stravujem 3x denne s 4-hod.odstupom ale nie je to tato norbiho dieta
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (25.8.2011, 13:52)
dakujem zanet aj ja som to tak pochopila,ale predsa som sa chcela uistit a inak si sa pomylila,pocas chudnutia teda aspon ten prvy mesiac,by sa mali uprednostnovat prave potraviny s kodom 1 a 2+3 vynechat alebo len obcas a s mierou :-$
ODPOVEDAŤ
ZANETA I. (ZANETA) ID 3049 (25.8.2011, 14:23)
joj prepac Soni mas pravdu ze som poplietla update 1 s trojkou,mne dajak tak viac pasuje neviem preco
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (25.8.2011, 6:23)
dievcata tak to je uzasne,ze vam to takto ide a napriek tomu papate vsetko len v spravnom case |:o) |:o) |:o).evka N.a sladke mas kazdy den???a biely jogurt hocijaky alebo nizkotucnyK? :^)a na obed zjes riadne vsetko aj polievku a napr.cestoviny alebo zemiaky s maskom?dakujem.pekny den prajem vsetkym (L)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (EvkaNig.) ID 63635 (25.8.2011, 13:50)
Soni, tak teda sladké pečivo je moja slabosť, tej sa nevdám za nič na svete. Tým začínam ráno, ale potom už moc sladké nejem. Určite že nezahodím keď mi niekto v robote strčí pod nos čokoládu alebo nejaký zákusok, ale po obede fakt nič čo sa týka sladkého *-). A ten obed - komplet, polievka + hlavný chod, aj dnes sme mali špenátovú polievku a ražniči so zemiakmi (pl). No a včera som bola na zumbe, v tom teple - paráda 8-| 8-| 8-|
ODPOVEDAŤ
Eva N. (EvkaNig.) ID 63635 (24.8.2011, 7:57)
Baby, čítam tu celé litánia a zíram aké ste šikulky . Klobúk dole |:o). Ja som až teraz objavila tieto príspevky, nevedela som že nejaká norbiho dieta existuje. A prišla som na to že vlastne asi aj ja sa takto podobne stravujem od 1.6., doteraz som schudla 7 kg (keby som sa viac snažila mohlo byť aj 10kg). Stravujem sa asi takým spôsobom, že do obeda jem sacharidy a ovocie, potom komplet obed ( závodné stravovanie) a od obeda už len zeleninu a bielkoviny. A ide to ! Držím Vám všetkým palce, nech sa tie kilá z Vás lejú (Y).
ODPOVEDAŤ
Tatiana G. (ttt) ID 25813 (24.8.2011, 14:02)
ja som zacala koncom juna a mam dole 6kg (Y) |:o) |:o) |:o) (L)
ODPOVEDAŤ
Daniela Z. (benkulik) ID 157983 (24.8.2011, 13:57)
No Evka,ja si sem-tam prečítam túto diskusiu,nezapájam sa lebo pri dvoch ďeťoch a chalupe vôbec nestíham,tiež som sa dala na Norbiho asi od 30.6.,sem tam mám prehrešky,ale váha mi nejde vôbec dole,pohla sa len o kilo,preto by ma zaujímalo,čo vlastne papáš celé poobedie a na večere,skúsila by som podľa teba....veľmi pekne ďakujem
ODPOVEDAŤ
Eva N. (EvkaNig.) ID 63635 (24.8.2011, 14:51)
Ahoj Danka,
chápem ťa že to je na nervy keď sa váha nehýbe smerom dolu :-@, to je moja celoživotná dilema. Inak ja sa stravujem podľa seba, jednoducho som si dala na doobedie sacharidy, komplet obed a poobede bielkoviny.
Ráno (každé ráno) : sladké pečivo - rôzne (bez toho by som nemohla fungovať) + káva ,-), doobeda sem tam ovocie (inak ja ovocie ani zeleninu by som nemusela), o 12,30 hod obed, podotýkam komplet celý v závodnej reštaurácii, kde nemáme na výber a varí sa hlavne pre chlapov, takže obedy dosť silné. No a po tej 12,00 hod už iba bielkoviny a zelenina, t.j. jogurty (biele), cotage, vajcia, zelenina, mäso, šunka, salámy, syry, mlieko.
Vôbec sa neobmedzujem, jem čo mi príde na chuť. A 1x týždenne zumba, aby som nezabudla (cinky). Poobede už nejem žiadne ovocie. Treba vyskúšať :-)
ODPOVEDAŤ
Daniela Z. (benkulik) ID 157983 (24.8.2011, 22:23)
Ďakujem Evka,inak s tými sladkými raňajkami sme na tom rovnako,ja tiež obľubujem sladké na ráno,na zumbu chodím pravidelne 2X do týždňa a sem-tam aj kolieskové korčule,tak poriešim ešte tie večere nejak lepšie a snáď sa to pohne smerom dole.
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (24.8.2011, 8:50)
(Y) |:o) (F)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 121-140)<< predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,23 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu