. .. .. .. .. .. .
. .

Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! - RECEPT 40975

DIETY

ID 88881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 224 návštěvníkov)


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


[ recept č. 40975 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


POTREBNÉ PRÍSADY

Rado by som sa s Vami podelila o dietu , ktora skutocne zabera a pokiala neverite ako ja zo zaciatku, tak sa naozaj oplati vyskusat.Ja som schudla 10kg a moja svokra neuveritelnych 25.Mozem Vam povedat, ze uz mi liezli na nervy vsetky novinky v chudnuti.Po precitani knihy norbiho tajomstvo som pochopila , ze vlastne mozem jest vsetko, ale zalezi na tom kedy.Nizsie uvadzam priklad stravovania.

POSTUP PRÍPRAVY

Inak fotka na titulnej strane knihy je pravdivá je to spevacka Katinka Kunovics


Môžeme jesť od 6,00 do 22,00 hod.

Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.

Od 6,00 do 15,00
Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.A po 15,00 hod nejeme zemiaky a ryžu.

.Po 12,00 bez cukru a múky, po 15,00 bez zemiakov a ryže.

V noci telo spracováva tuky uložené v tele, lebo nemá po 15,00 cukor, múku, zemiaky, ryžu. V noci chudneme najviac.
Je vhodné mať o 11,30 – 12,00 prvý obed a o 14,30- 15,00 druhý obed.
Pamätajte na: pravidelnosť, Čas, 5 x strava, vytrvalosť, nehladovať, podporiť cvičením

(6,00 - 12,00)banán, Becherovka, likér, vyprážané strúhanka, lekvár, čokoláda, zákusky, cestoviny, aj do polievky, sladké nápoje, džús, ďatle, figy, fašírky, hranolky, chipsy, ľadový čaj, koláče, ovocné jogurty sladené, kakao s cukrom, knedle, krupica, kompóty, lekvár, lasagne, ochutené mlieko, bravčová masť, husacia, med, nanuky, zmrzlina, paštéty, pomazánky, ovocné polievky, ovocná ryža, kečup, strapačky, saláma, slanina, vyprážaný syr, šľahačka, šampus, ovocné šťavy, zemiakové guľky,..

(6,00 – 15,00)ananás, marhule, broskyne, egreš, fazuľa suchá, celozrná múka, cestíčko, graham, ryža, hrušky, lahôdková klobása, kukurica, kečup nesladený, majonéza, maslo, mandarínka, melón č, ž, mandle, orechy, mango, musly, nektarinky, pukance, puding - škrob zemiakový, plnená paprika, hráškový prívarok, pomaranče, slanina údená, syry tavené, semienka, tekvicové, smotana aj do kávy, šľahačka, tlačenka, tvaroh mastný, víno biele muškát, pivo, zemiaky, umelé sladidlo...

(6,00 – 22,00) aníz, artičoky, baklažán, bazalka, brokolica, bryndza, bravčové chudé, cesnak, cesnaková smotanová omáčka, cesnakový nárez, cibuľa, citrón, minerálka, čaj, cvikla, cviklový šalát, cukina, čalamáda, černice, čučoriedky, Coca-cola light, dyňa, divina, tvaroh nízko-tučný, fazuľa, fazuľka zelená, fanta - light, grep, gulášová polievka bez múky a zemiakov, hovädzie mäso, huby, polievka, chren, jablko zelené, jahody, jogurt biely, káva, kefír, kola -light, kokos, kapusta akákoľvek, karfiol, kareláb, kel, kôpor, kapor, kačica, klobása suchá domáca, kuracia polievka, kurča dusené grilované, prsia na brokolici, na ananáse, so syrovou omáčkou, lečo, langusta, mak, malina, mrkva, mlieko, morčacie mäso, olivy, paprika, aj v octe, šalát, paradajka, patizón, petržlen, pšeničné klíčky, šrot, praženica, vajíčko, párky - bez múky, sója, polievka mäsová, zeleninová, so smotanou, pstruh, redkvička, repa, ríbezle, ringloty, rasca, ryby, šalát, syr Ementál, Eidam, Parmazán, Feta, ovčí, smotana nízko tučná, sviečková, slivky, sezam, sója, kocky, fašírky, grécky šalát s Fetou, špenát, šošovica, šunka, teľacie mäso, tekvica, tvaroh nízko tučný, tuniak, treska, Tofu, uhorky, rýchlo kvasené, voda, vajcia, višne, víno červené suché, zajac, zubáč, zelenina, želatína,...

ovocie
do 12:OO, všetky druhy ovocia.
do 15:00 ananás, marhule kyslé, broskyne, egreš, hrušky, mandarínka, melón žltý, červený, mango, nektarinky, pomaranče. Ak sú sladké, radšej jesť do 12,00.
celý deň zelené jablko kyslé, jahody, citrón, černice, čučoriedky, grep, kokos, malina, olivy, ríbezle, ringloty, slivky, višne.

Teda čo môžeme jesť večer

Zeleninová polievka bez zemiakov, múky, bez cestoviny. Môžeme ju zahustiť smotanou.
Mäso dusené, varené, na prírodno, zapečené so syrom tvrdým, s akoukoľvek zeleninou, bez hrášku a kukurice, so syrovou omáčkou, smotanou,
Ryby- na akýkoľvek spôsob,
Mäsová polievka, bez cestoviny, so zeleninou a mäsom, prípadne tvrdý syr,
Jogurty biele, ako príloha ku šalátom,
Pomazánky, bryndzová, tvarohová so smotanou, smotana, zeleninové, vajíčková,
Mlieko, acidofilné, kefír, sójové mlieko,
Víno červené suché, Pšeničný polystyrén ako náhrada chleba.
Tvrdý syr, šunka, klobása suchá, párky bez múky, sardinky, tuniak, šunka v aspiku,tlačenka, slanina,
Šaláty,zelenina, kapusta, cibuľa, grécky šalát, uhorkový so smotanou, šalát s tuniakom,
Vajcia, na mäkko, na tvrdo, plnené pomazánkou, praženica,
Falošná tatárska omáčka: smotana, 50 ml olej,2-3 malé lyžičky horčice, malá cibuľka na jemnučko, soľ, korenie
Večera:
- zeleninová polievka s kapustou a paradajkovým pretlakom,(ako Boršč) zahustená smotanou.
- V alobale zapečené mäso s paprikou, paradajkou, cibuľkou, olej, soľ, korenie
- Kuracie prsia na prírodno, zeleninový šalát, jogurt,
- Karfiol ako mozoček, smotana s horčicou, zelenina,
- Polystyrénový chlebík, bryndzová pomazánka s pažítkou, olivy,
- Kura zapečené na kyslej kapuste (pod aj nad kurčaťom - naporciované, nasolené, urobíme vrstvu kapusty, keď je napol hotové, polejeme smotanou s vajíčkom, soľ, korenie)
- Zeleninový šalát s tuniakom- Grilované kurča, obloha,
- Varené mäso na cibuľke a na červenej paprike,
- Paprikáš so smotanou,
- Prsia na ananáse
- Zapečené mäso na prírodno so syrom (tvrdým),
- Mäso na hríboch, na smotane,
- Mäso na prírodno so syrovou omáčkou,
- Grécky šalát, tvrdý syr,
- Mäsový vývar so zeleninou a mäsom z polievky,
- Vajcia na tvrdo plnené pomazánkou, zelenina, tuniak
- Kapustnica bez zemiakov
- Syrová roláda
- Ryby
- Hríby, /nie vyprážané/


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

viac fotiek aj tu: http://sq-al.facebook.com/media/set/?set=a.199099990101638.53602.118365074841797&comments=1
Rada by som pomohla vsetkym zenam , ktore trpia nadvahou a nechcu sa v jedle obmedzovat ono to skutocne funguje BABY NA POZIADANIE UVEDIEM PRIKLAD MOJHO STRAVOVANIA POMOCOU ´KTOREHO CHUDNEM..SKUSIM NAPISAT JEDLA , KTORE SI PAMATAM RAŇAJKY:JA SA SNAZIM PRAVIDELNE CCA 8-9 HOD.VACSINOU MAM CHUT RANO NA SLADKE , TAK SI DAM MLIECNU RYZU ,ALEBO JOGURT S ROZKOM .A INOKEDY PRAžENICU Z 2 VAJEC ,ALEBO NA TVRDO UVARENE SO ZELENINKOU A CIERNYM ROZKOM.PROSTE TO JE JEDNO , ZHRUBA CO ZVYKNETE RANAJKOVAT DESIATA :JA NEPOTREBUJEM , LEBO BY MI NECHUTIL OBED ,ALE KTO CHCE TAK MOZE AJ TYCINKU, JA SI NIEKEDY DAM AJ COKOLADKU OBED:CCA 12-13 HOD ZELENINOVA POLIEVKA, MASOVY VYVAR ,PROSTE POLIEVKY AKEKOLVEK. LEčO, VARENE MASKO, GRILOVANE KURCA BEZ KOZE SO ZEMIAKMI ,RYZOU.JA ODPORUCAM KLUDNE OBEDOVAT AKO DOTERAZ . OLOVRANT :VACSINOU ZJEM NEJAKU POMAZANKU S NATIERKOU, ALE UZ LEBO PO 15:00 ZIADEN CHLIEB ANI MUKA ,ANI RYZA A NI ZEMIAKY.NAMIESTO CHLEBA SI DAVAM TIE RACIO CHLEBICKY VECERA:SALATY S KURACIM MASOM.ALEBO MASO SO ZELENINKOU ,ZAPEKANE KURACIE MASO PROSTE CO VAS LEN NAPADNE, KTORA MATE CO RADA.DOLEZITE ,ABY TAM NEBOL CUKOR,MUKA , ZEMIAKY...A KLUDNE SA MOZE JEST AJ PO 18:00..
kupujte radsej psenicny


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Macko | Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! | slnecnicova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 281-300)<< predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,23 ďalšie >>
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (12.7.2011, 6:37)
cele to chapem tak,ze mozem jest vsetko ale iba do 12.00,potom bez cukru a muky a po 15.00 len bielkovina a potraviny si vyberam podla chuti pocas celeho dna :^)dodrziavate aj nejake mnozstvo alebo gramaz???musi byt 5xjedlo za den???
ODPOVEDAŤ
Blanka I. (Selvadgia) ID 115372, mimibazar.sk/selvadgia (12.7.2011, 8:44)
o gramáž nejde len sa neprejedať radšej si to rozdeliť a hlavne nehladovať :-$
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (12.7.2011, 6:31)
ahojte dievcata toto je zaujimave papanicko len nerozumiem co znamenaju tie skupiny,resp.ako ma z toho vyberat???mam si vybrat kazdy den jednu???ake mate dlhe prestavky medzi jedlami???obedy jedavate aj normalne klasicke menu???dakujem sa info (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (12.7.2011, 10:17)
blanka este sa chcem opytat ako je to z napojmi???co sa moze pit???
ODPOVEDAŤ
Blanka I. (Selvadgia) ID 115372, mimibazar.sk/selvadgia (12.7.2011, 14:17)
no najlepšie je piť čistú vodu z vodovodu, ja ju mám fajnú takže mne to problem nerobí a komu áno tak nesýtené minerálky....tie ostatné vody -sladené s mierou a tak len do 12tej...
prestávky ja neviem ako komu vyhovuje ale myslím ako aj Erika písala v úvode pravidelnosť nie je na škodu, podľa mňa to vychádza tak každé 2-3hodiny teda napr. raňajky okolo 8-9tou potom skorší obed tak okolo tej pol dvanáctej, neskorší okolo pol tretej, večeru môžeš mať okolo pol šiestej, ale je to samozrejme individuálne ako komu vyhovuje ako kto vstáva a tak dôležité je dodržať ten čas do 12tej a do 15tej :-) držím palce a keď niečo nie je jasné kľudne sa pýtaj ak budem vedieť poviem :-$
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (12.7.2011, 18:35)
dakujem pekne za info,velmi si mi pomohla a na obed co zvyknes papat?aj normalne klasicke menu alebo len to co je v jednotlivych skupinach????teda ci by som mohla zjest napr.bryndzove halusky alebo buchty na pare do tej 12.00??? :^)
ODPOVEDAŤ
Blanka I. (Selvadgia) ID 115372, mimibazar.sk/selvadgia (12.7.2011, 18:46)
nie je začo ...
jasné do 12tej je múka povolená takže na halušky najlepší čas ,-)
ja si zvyknem dať buď niečo múčne alebo sladké keďže potom už nemôžem ,-) a keď nie tak klasika čo je :-$
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (13.7.2011, 6:53)
ako dlho to uz dodrziavas???uz si aj nieco schudla?ja som drzala 90DD,schudla som 10kg,ale uz mi taky typ stravovania nerobil dobre,tak som potrebovala najst nieco,aby som to teraz nenabrala spat a objavila som tuto stranku a zda sa mi to az neuveritelne,ze v podstate mozem jest vsetko,len dodrziavat cas (clamp) :-o.ale vyzera,ze to funguje...je to skor asi zivotny styl a zdravy sposob stravovania...90DD sa dala v pohode vydrzat,ale chybali mi take klasicke obedy a najma rano by som si dala aspon jogurt a tam to nebolo povolene (N)
ODPOVEDAŤ
Blanka I. (Selvadgia) ID 115372, mimibazar.sk/selvadgia (13.7.2011, 15:37)
ja som to tiež prvý krát našla tu takže som začala zhruba pred tromi týždňami...za prvý týždeň som schudla asi kilo ale viac sa to ukázalo na bruchu ktoré mi spľaslo :-p takže som bola rada...akurát že teraz sa dosť "prehrešujem" lebo mám tu návštevu no a to sa potom nedá až tak dodržiavať ,-)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (15.7.2011, 6:30)
blanka moze sa na veceru plesnivy syr alebo NIVA?a chlebicky mozu byt aj psenicno-razne,cisto psenicne som nezohnala zatial...zvyknes do 12.00 jedavat aj sladke alebo nejake sladke pecivo a kolko krat do tyzdna???dakujem
ODPOVĚDĚT | UPRAVIT KOMENTÁŘ
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (12.7.2011, 10:07)
blanka dakujem za info,si zlata,ze si odpisala a este tie prestavky medzi jedlami mi mozes napisat???je to 3-4dodiny alebo menej??? :^)
ODPOVEDAŤ
Blanka I. (Selvadgia) ID 115372, mimibazar.sk/selvadgia (12.7.2011, 8:42)
ahoj
potraviny v skupine č1 sa môžu papať celý deň od 6tej do 22hej
č2 len do 15tej
č3 do 12tej a tieto potraviny papať len v obmedzenom množstve alebo v prípade krajnej núdze :-$
ODPOVEDAŤ
jaroslava h. (jarmalah) ID 146476 (11.7.2011, 13:30)
Ešte jedna otázka, je veľmi dôleité dodriava presný čas jedenia čiže o 6.00 o 9.00 o 12.00 ap.??? :^)
ODPOVEDAŤ
jaroslava h. (jarmalah) ID 146476 (11.7.2011, 10:22)
Erika, prisím Ťa môžeš mi keďže ešte nemám knihu vysvetliť ako je to s cukrom a sacharidmi, lebo aj na mliecku je napísané že obsahuje sacharidy a môže sa celý deň. Alebo sa mýlim? Ďakujem.
ODPOVEDAŤ
MAJKA G. (RIKA92) ID 207386 (11.7.2011, 8:22)
Ahojte dievčatá chcela by som Vás poprosiť o radu snažím sa stravovať podľa Norbiho od 1.7. je to fajn páči sa mi to no rada by som dozvedela ako Erika robí tie pomazánky na večeru .Mám rada pomazánky ,no neviem čo tam môžem použiť aké maslo? ďakujem :-$
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (11.7.2011, 7:58)
Tak i ja som do toho spadla :-), nieje to tak strašné ,-). Včera som raňajkovala: praženica z 2 vajec na cibuľke a paprike, 1 krajec chlebíka, voňavá kávička D: zákusok pečený v sobotu /po dvečer, všetci krochkali blaženosťou- fakt bol uňo-ňuňo O:Kurací vývar, grilované kuracie prsia, nové zemiaky s maslom a petrželkou, šalát z čínskej kapusty Ol: marhule V: grilovaná cukina Mám šťastie, že nemusím až tak sladké, ale mäso musí byť. No a pri mojej telesnej schránke 10 sklápačiek a čosi ako kliky.......som dobrááááá (smich). A inšpirujete ma všetky, dííííííík
ODPOVEDAŤ
Kornélia Z. (laso.laso) ID 60819 (10.7.2011, 20:24)
Lubka si motivacia (H),idem v tvojich slapajach :-$
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (10.7.2011, 21:43)
(L) dakujem... dufam, ze mi ten entuziazmus dlho vydrzi ,-) paci sa mi, ze sa nemusim obmedzovat nejak extra ako pri inych "dietach", staci len poprehadzovat niektore potraviny na spravny cas a je to, co sa tyka cukru, aj tak sme doma nezvykli nic sladit (myslim caj, kavu, ani do jedla cukor nedavam, len do kolacov :-D), sladke malinovky nekupujeme, pijeme len vodu cistu, co sa tyka sladkosti, s manzom uz skoro stvrt roka nekupujeme, v zasobe mame len pre pripad nudze sezamove tycinky a sojove tycinky, ale to len, ze keby nieco. Pre mna bolo najhorsie to, ze do roboty stale niekto prinesie cokoladky a bonbonierky a na tom ja "ujizdim", ked vidim bonbonieru, musim predsa ochutnat z kazdeho druhu a ked mam cokoladu, ujedam dovtedy, kym ju nezjem :-D ale drzim sa!!! dokonca aj tie lentilky, co naposledy niektore dieta donieslo si nevsimam, aj ked ich mam stale na ociach :-D inokedy by som po nich sla, ale fakt nejak to nepotrebujem, asi som si zacala viac vsimat to, na co mam naozaj chut. No... a po tychto silackych (cinky) slovach zopakujem to, co som pisala na zaciatku, dufam, ze mi to vydrzi, nemam totiz nejaku extra pevnu volu :-@, ale motivuje ma aj toto tu na mmb a to, ze to tolko ludi zvladlo... (Y)

Drzim palce vsetkym, co sa k "NAM" pridali (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (10.7.2011, 18:49)
Dnes:
R: volske oko, celozrnny chlebik, caj
D: cappuccino, nanuk
O: zemiakove placky, masko na stave dusene so zeleninkou
Ol: cerveny melon
V: paradajkova polievocka (co uz, je vraj v skupine 2, som si neskor pozrela, ako uvarila, ale tak, ucim sa a vonia tak dobre, ze urcite neodolam, aj ked, cukor som nedavala, nezahustovala som, je tam cibula, cesnak, pasirovane paradajky, sol a este k tomu mozzarelka, tak snad by to nemuselo vadit :-p ).
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (10.7.2011, 18:50)
... asi idem aj ja na modreho kona
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (11.7.2011, 8:01)
Lubka, bola som na modrom koníkovi, no nemohla som nájsť príslušnú sekciu. Prosím nejaký "návod" (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (11.7.2011, 16:24)
Violka, http://www.modrykonik.sk/forum/tema/norbiho-update/ tady (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (10.7.2011, 9:41)
Kocky, vcera som si kupila uz aj ja knizku a idem studovat, zacala som citat vecer, celkom dobre je to napisane, tak celkom putavo. A este som si kupila aj DVD Emma, tajomstvo mojej linie, ze aby som aj nejako cvicila, mna totiz zumba nijak nezaujala, tak skusim toto. (cinky)
ODPOVEDAŤ
katarína i. (tuta04) ID 47734 (9.7.2011, 20:33)
kočky a čo kešu oriešky, takto na večer? :^) :^) :^) :^)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (10.7.2011, 9:37)
Kesu tam v tabulke som konkretne nenasla, ale orechy su v 3 skupine, co je do 12,00 , takze na vecer (N) ale daj si napriklad olivy, ak mas rada (Y)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (9.7.2011, 18:19)
Dnes:

R: grahamovy rozok, tuniakovy salat (alebo aj natierka by sa to dalo nazvat :-)))
D: nektarinka + nanuk (a tak sak ako je horuco, to sa bez zmrzlinky nedalo vydrzat :-)))
O: Cukinovy teply salat (ako vcera na veceru, tentokrat aj s parkami a opecenymi celozrnnymi toastami)
Ol: olivky cca 10ks
V: brokolicova polievocka
ODPOVEDAŤ
Anna M. (datelina) ID 58171 (9.7.2011, 16:35)
Tak Violka, ešte som tu ja po 5O tke. Tento rok 57 a trápim sa s diétou už od l.7.ale úbytok na váhe nejak nevidím........ (cinky) (cinky)keďže má to byť životný štýl..časom uvidíme *-) *-) *-)u nás už kilá idú dole ťažšie.metabolizmus už tak nepracuje.............. :-S :-S :-S
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (9.7.2011, 22:29)
Anka, to som rada, sme tu tri, aj Marcelka z Čiech. Ja som začala dnes a dokonca som sa zaprelaaaaaaa a trochu (cinky). Dokonca som odolala výbornému koláču z mimibazára, schovala som si ku káve na ráno :-). Tak ideme do toho (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (9.7.2011, 16:34)
... hups, a celkom som zabudla, ze zemiaky len do 15 hod. a neporazilo by kohosi. Ked som to zistila, tak mi prestali aj chutit ... (6)
ODPOVEDAŤ
Marcela D. (Máca 49) ID 94329 (9.7.2011, 17:00)
Nezoufej a brambory nech na zítra (L)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (9.7.2011, 15:40)
Ja na ranajky musli s jogurtom, obed cestoviny s cukinou a na veceru si robim, zemiaky, cukinovy privarok s vajcom, horsie je, ze mam hotovy pudingos a aj juhoslovanske kolace, ale hohohooooo - ja vydrzim .... :-$
ODPOVEDAŤ
Marcela D. (Máca 49) ID 94329 (9.7.2011, 16:29)
Marto,zemiaky se můžou jís jen do 15 hodin *-)
Tak nevím s tou večeří. :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (9.7.2011, 16:39)
Marcelka, ved, ved - som tomu dala, ze?
ODPOVEDAŤ
Marcela D. (Máca 49) ID 94329 (9.7.2011, 17:38)
Marti,já myslím,že by se tolik nestalo.
Jeden prohřešek se dá odpustit a jede se dál. (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (8.7.2011, 19:14)
Moje dnesne jedlo (pl) : ranajky - grahamovy rozok s pazitkovou natierkou,

desiata - biely jogurt,

obed - hrstkova polievka, spenat, zemiacky, volske oko,

olovrant - 10ks marhul,

vecera - teply zeleninovy salat (cibulka na troche oleja, na to nakrajana cukina, MČK, pretlaceny cesnak a lahodkove tofu, posolit, podusit, kym je cukina makka - MNAM :-) a manzel si k tomu vyziadal pecivo, tak som mu opiekla v toastovaci grahamove rozky a potrela cesnakom - tak co s nim, nie? - inak original v tom su aj parky, len v parkoch je skrob, tak som nedavala).
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (8.7.2011, 18:24)
Halóóóó, je tu niekto čo má kúsok po 50-tke, a hormóny na odchode, veľa času na (pl) ?????Prosím ozvite sa, pôjde sa nám spolu do toho ľahšie *-) ??????
ODPOVEDAŤ
Marcela D. (Máca 49) ID 94329 (9.7.2011, 16:59)
Violko,já už jsem také za kranicí a vím o čem mluvíš. :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (9.7.2011, 22:33)
Marcelka, miery i váhu mám zapísanú a schovanú, nedajbože by to niekto našiel. I ja som :-o na obvod pásu, moje nervy :´( . Ja som v živote nedržala diétu, mám z toho miš-maš. Držím (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marcela D. (Máca 49) ID 94329 (upravené 10.7.2011, 13:02)
Violko,tak jsme na tom stejně také mám vše změřeno :-D
Sice dietu nepotřebuji,ale zdravé stravování ano.
Nesmím příbrat na váze a jak píšeš po 50 se ty tuky ukládají tam kde nechceme
já mám pocit,že i z vody. ,-) ,-) ,-)
Holky jsem tu a budu sledovat jak to všem jde a přeji pevnou vůli. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (11.7.2011, 8:06)
Marcelka, fakt potrebujem na podporu nejaké normálne slovo, hlavne od rovesníčky, ostatné kočky nemajú jeden náš problém: vek a hlavne pomýlené hormóny. Tuk mám všade tam, kde ho netreba - nemusím si kupovať plávajúce koleso :-) . Nie som ufňukanec, ale blíženec a to hovorí za všetko.
ODPOVEDAŤ
Lucia G. (lussinda) ID 64578 (8.7.2011, 13:28)
ahojte kocky, dnes som si precitala tento prispevok a rozhodla som sa reagovat, kedze su tu rozne nazory.... ja som uz vyskusala velmi vela diet, vela som chodievala cvicit a moj najvacsi uspech bol, ze som schudla 28kil..... a dnes ked som precitala tuto dietu rozhodla som sa, ze ju skusim, pred rokom aj nieco ma navstivil v praci jeden znamy, ktory pomocou NORBIHO UPDATE schudol 36 kil a myslim, ze to netrvalo ani velmi dlho...dodnes sa takto stravuje a vaha sa mu udrzuje, vyzera skvelo :) nepochopila som presny princip tejto diety (ked som precitala knihu) a tak som si to od neho dala vysvetlit. On bol inak spociatku zufaly, lebo za dva tyzdne sa mu pohlo len kilo ale postupne...... ten clovek vyzera fakt uzasne .... tak podme to skusit kocky s troskou pohybu aaaaaaa.....uspech zaruceny (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (8.7.2011, 14:11)
krásny príspevok... (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Lucia G. (lussinda) ID 64578 (8.7.2011, 15:04)
(L)
jednu vec sa musime naucit, ze vsetko co chceme dosiahnut, dosiahneme!! :)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (8.7.2011, 15:16)
svätá pravda.... (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Soňa H. (Elina313) ID 38347 (8.7.2011, 21:08)
Ahojky, my sme prešli na Modrého koníka, pretože je to tu dosť neprehľadné keď Ti niekto píše, kočky, ktoré chcete, kľudne sa pridajte - však cieľ je spoločný (Y)
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/norbiho-update/?page=16post-59801426
ODPOVEDAŤ
janka š. (digehe) ID 71077 (8.7.2011, 23:26)
prečo mi načíta, že táto stránka neexistuje,,,,,?????????? :-S :-(
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (9.7.2011, 22:43)
Aj mne ju nenačítalo, hmmmmm
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (10.7.2011, 17:27)
aj mne to nenacitalo ...
ODPOVEDAŤ
Bibiána Š. (biba869) ID 117668 (8.7.2011, 13:21)
O tomto spôsobe stravovania som sa dozvedela len pred 2 dňami, ale odvtedy som prečítala všetko čo som našla. Rozhodla som sa hneď začať a aj som začala, zatiaľ len 2 dni, ale ide to. Chcem si však kúpiť aj knihu, pretože chcem vedieť viac o jednotlivých potravinách, konkrétne do ktorej skupiny patria. Chcela by som navštíviť aj obchodík v Trenčíne. Nevie mi niekto poradiť, ako majú otvorené a kde ho nájdem, lebo podľa adresy neviem. Držím palce všetkým, ktorí sa odhodlali, tak ako ja. A ešte jedna vec: kde by som zohnala nejaké receptíky?
ODPOVEDAŤ
Bibiána Š. (biba869) ID 117668 (12.7.2011, 17:09)
Ďakujem za odpovede, Trenčín trochu poznám, lebo som tam chodila do školy. Musím sa tam zastaviť a vyskúšať výrobky. Zatiaľ sa držím, zhrešila som len v piatok,ale ináč sa dá. Držím všetkým palce
ODPOVEDAŤ
Alžbeta H. (Alzbetka07) ID 112414, mimibazar.sk/alzbetka07 (8.7.2011, 23:58)
Bibka ahojky, ja som z Trenčína... obchodík sa nachádza na nám. Sv. Anny oproti Krajskému súdu Trenčín, skoro vedľa masiarstva "urbánek"... neviem či to poznáš a či som Ti pomohla. Blízko je aj poštová banka...A tie stránkové môžem zistiť, ak nezabudnem...pá...
ODPOVEDAŤ
GABRIELA P. (gabriela10) ID 43566, mimibazar.sk/gabriela10 (upravené 8.7.2011, 20:13)
Obchodík je pri Poštovej banke smerom do mesta vedľa je pekáreň IMDK a je super chodím tam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (8.7.2011, 22:01)
jéééj Gabiii,super.... (Y) (Y) (Y), mooooc ďakujem !!!!!..... (clamp) (clamp) (clamp), hned tam skočím.... :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (8.7.2011, 14:10)
Ahoj Bibka, ja som z Trenčína, ale ani ja som podla adresy nenašla ten obchod... :-@, na facebooku majú adresu na Námestí sv. Anny, ale nenašla som to ....inak je to super stravovanie.... :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (7.7.2011, 21:50)
Ja som dnes skocila na vahu od nedele dole 0,5 kg, ale to sa nechvalim, lebo kolegynka by povedala, ze som sa len rano trosku lepsie ... |:o) . Uvidim co ukaze vaha v nedelu. :^)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (10.7.2011, 17:29)
... cize mam "len" o 800 gramov menej za tyzden, aj to je pekne, nie? Pomaly ale isto k cielu !!! (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana P. (Janinka P.) ID 178901 (7.7.2011, 18:18)
Erika, prosim, napis mi svoj jedalnicek. Aspon co si pamatas. Budem Ti velmi vdacna.
Ďakujem (L)
Jana (orlan@centrum.sk)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 281-300)<< predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,23 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu