. .. .. .. .. .. .
. .

Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! - RECEPT 40975

DIETY

ID 88881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 224 návštěvníkov)


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


[ recept č. 40975 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


POTREBNÉ PRÍSADY

Rado by som sa s Vami podelila o dietu , ktora skutocne zabera a pokiala neverite ako ja zo zaciatku, tak sa naozaj oplati vyskusat.Ja som schudla 10kg a moja svokra neuveritelnych 25.Mozem Vam povedat, ze uz mi liezli na nervy vsetky novinky v chudnuti.Po precitani knihy norbiho tajomstvo som pochopila , ze vlastne mozem jest vsetko, ale zalezi na tom kedy.Nizsie uvadzam priklad stravovania.

POSTUP PRÍPRAVY

Inak fotka na titulnej strane knihy je pravdivá je to spevacka Katinka Kunovics


Môžeme jesť od 6,00 do 22,00 hod.

Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.

Od 6,00 do 15,00
Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.A po 15,00 hod nejeme zemiaky a ryžu.

.Po 12,00 bez cukru a múky, po 15,00 bez zemiakov a ryže.

V noci telo spracováva tuky uložené v tele, lebo nemá po 15,00 cukor, múku, zemiaky, ryžu. V noci chudneme najviac.
Je vhodné mať o 11,30 – 12,00 prvý obed a o 14,30- 15,00 druhý obed.
Pamätajte na: pravidelnosť, Čas, 5 x strava, vytrvalosť, nehladovať, podporiť cvičením

(6,00 - 12,00)banán, Becherovka, likér, vyprážané strúhanka, lekvár, čokoláda, zákusky, cestoviny, aj do polievky, sladké nápoje, džús, ďatle, figy, fašírky, hranolky, chipsy, ľadový čaj, koláče, ovocné jogurty sladené, kakao s cukrom, knedle, krupica, kompóty, lekvár, lasagne, ochutené mlieko, bravčová masť, husacia, med, nanuky, zmrzlina, paštéty, pomazánky, ovocné polievky, ovocná ryža, kečup, strapačky, saláma, slanina, vyprážaný syr, šľahačka, šampus, ovocné šťavy, zemiakové guľky,..

(6,00 – 15,00)ananás, marhule, broskyne, egreš, fazuľa suchá, celozrná múka, cestíčko, graham, ryža, hrušky, lahôdková klobása, kukurica, kečup nesladený, majonéza, maslo, mandarínka, melón č, ž, mandle, orechy, mango, musly, nektarinky, pukance, puding - škrob zemiakový, plnená paprika, hráškový prívarok, pomaranče, slanina údená, syry tavené, semienka, tekvicové, smotana aj do kávy, šľahačka, tlačenka, tvaroh mastný, víno biele muškát, pivo, zemiaky, umelé sladidlo...

(6,00 – 22,00) aníz, artičoky, baklažán, bazalka, brokolica, bryndza, bravčové chudé, cesnak, cesnaková smotanová omáčka, cesnakový nárez, cibuľa, citrón, minerálka, čaj, cvikla, cviklový šalát, cukina, čalamáda, černice, čučoriedky, Coca-cola light, dyňa, divina, tvaroh nízko-tučný, fazuľa, fazuľka zelená, fanta - light, grep, gulášová polievka bez múky a zemiakov, hovädzie mäso, huby, polievka, chren, jablko zelené, jahody, jogurt biely, káva, kefír, kola -light, kokos, kapusta akákoľvek, karfiol, kareláb, kel, kôpor, kapor, kačica, klobása suchá domáca, kuracia polievka, kurča dusené grilované, prsia na brokolici, na ananáse, so syrovou omáčkou, lečo, langusta, mak, malina, mrkva, mlieko, morčacie mäso, olivy, paprika, aj v octe, šalát, paradajka, patizón, petržlen, pšeničné klíčky, šrot, praženica, vajíčko, párky - bez múky, sója, polievka mäsová, zeleninová, so smotanou, pstruh, redkvička, repa, ríbezle, ringloty, rasca, ryby, šalát, syr Ementál, Eidam, Parmazán, Feta, ovčí, smotana nízko tučná, sviečková, slivky, sezam, sója, kocky, fašírky, grécky šalát s Fetou, špenát, šošovica, šunka, teľacie mäso, tekvica, tvaroh nízko tučný, tuniak, treska, Tofu, uhorky, rýchlo kvasené, voda, vajcia, višne, víno červené suché, zajac, zubáč, zelenina, želatína,...

ovocie
do 12:OO, všetky druhy ovocia.
do 15:00 ananás, marhule kyslé, broskyne, egreš, hrušky, mandarínka, melón žltý, červený, mango, nektarinky, pomaranče. Ak sú sladké, radšej jesť do 12,00.
celý deň zelené jablko kyslé, jahody, citrón, černice, čučoriedky, grep, kokos, malina, olivy, ríbezle, ringloty, slivky, višne.

Teda čo môžeme jesť večer

Zeleninová polievka bez zemiakov, múky, bez cestoviny. Môžeme ju zahustiť smotanou.
Mäso dusené, varené, na prírodno, zapečené so syrom tvrdým, s akoukoľvek zeleninou, bez hrášku a kukurice, so syrovou omáčkou, smotanou,
Ryby- na akýkoľvek spôsob,
Mäsová polievka, bez cestoviny, so zeleninou a mäsom, prípadne tvrdý syr,
Jogurty biele, ako príloha ku šalátom,
Pomazánky, bryndzová, tvarohová so smotanou, smotana, zeleninové, vajíčková,
Mlieko, acidofilné, kefír, sójové mlieko,
Víno červené suché, Pšeničný polystyrén ako náhrada chleba.
Tvrdý syr, šunka, klobása suchá, párky bez múky, sardinky, tuniak, šunka v aspiku,tlačenka, slanina,
Šaláty,zelenina, kapusta, cibuľa, grécky šalát, uhorkový so smotanou, šalát s tuniakom,
Vajcia, na mäkko, na tvrdo, plnené pomazánkou, praženica,
Falošná tatárska omáčka: smotana, 50 ml olej,2-3 malé lyžičky horčice, malá cibuľka na jemnučko, soľ, korenie
Večera:
- zeleninová polievka s kapustou a paradajkovým pretlakom,(ako Boršč) zahustená smotanou.
- V alobale zapečené mäso s paprikou, paradajkou, cibuľkou, olej, soľ, korenie
- Kuracie prsia na prírodno, zeleninový šalát, jogurt,
- Karfiol ako mozoček, smotana s horčicou, zelenina,
- Polystyrénový chlebík, bryndzová pomazánka s pažítkou, olivy,
- Kura zapečené na kyslej kapuste (pod aj nad kurčaťom - naporciované, nasolené, urobíme vrstvu kapusty, keď je napol hotové, polejeme smotanou s vajíčkom, soľ, korenie)
- Zeleninový šalát s tuniakom- Grilované kurča, obloha,
- Varené mäso na cibuľke a na červenej paprike,
- Paprikáš so smotanou,
- Prsia na ananáse
- Zapečené mäso na prírodno so syrom (tvrdým),
- Mäso na hríboch, na smotane,
- Mäso na prírodno so syrovou omáčkou,
- Grécky šalát, tvrdý syr,
- Mäsový vývar so zeleninou a mäsom z polievky,
- Vajcia na tvrdo plnené pomazánkou, zelenina, tuniak
- Kapustnica bez zemiakov
- Syrová roláda
- Ryby
- Hríby, /nie vyprážané/


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

viac fotiek aj tu: http://sq-al.facebook.com/media/set/?set=a.199099990101638.53602.118365074841797&comments=1
Rada by som pomohla vsetkym zenam , ktore trpia nadvahou a nechcu sa v jedle obmedzovat ono to skutocne funguje BABY NA POZIADANIE UVEDIEM PRIKLAD MOJHO STRAVOVANIA POMOCOU ´KTOREHO CHUDNEM..SKUSIM NAPISAT JEDLA , KTORE SI PAMATAM RAŇAJKY:JA SA SNAZIM PRAVIDELNE CCA 8-9 HOD.VACSINOU MAM CHUT RANO NA SLADKE , TAK SI DAM MLIECNU RYZU ,ALEBO JOGURT S ROZKOM .A INOKEDY PRAžENICU Z 2 VAJEC ,ALEBO NA TVRDO UVARENE SO ZELENINKOU A CIERNYM ROZKOM.PROSTE TO JE JEDNO , ZHRUBA CO ZVYKNETE RANAJKOVAT DESIATA :JA NEPOTREBUJEM , LEBO BY MI NECHUTIL OBED ,ALE KTO CHCE TAK MOZE AJ TYCINKU, JA SI NIEKEDY DAM AJ COKOLADKU OBED:CCA 12-13 HOD ZELENINOVA POLIEVKA, MASOVY VYVAR ,PROSTE POLIEVKY AKEKOLVEK. LEčO, VARENE MASKO, GRILOVANE KURCA BEZ KOZE SO ZEMIAKMI ,RYZOU.JA ODPORUCAM KLUDNE OBEDOVAT AKO DOTERAZ . OLOVRANT :VACSINOU ZJEM NEJAKU POMAZANKU S NATIERKOU, ALE UZ LEBO PO 15:00 ZIADEN CHLIEB ANI MUKA ,ANI RYZA A NI ZEMIAKY.NAMIESTO CHLEBA SI DAVAM TIE RACIO CHLEBICKY VECERA:SALATY S KURACIM MASOM.ALEBO MASO SO ZELENINKOU ,ZAPEKANE KURACIE MASO PROSTE CO VAS LEN NAPADNE, KTORA MATE CO RADA.DOLEZITE ,ABY TAM NEBOL CUKOR,MUKA , ZEMIAKY...A KLUDNE SA MOZE JEST AJ PO 18:00..
kupujte radsej psenicny


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Macko | Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! | slnecnicova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 241-260)<< predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,.,23 ďalšie >>
MAJKA G. (RIKA92) ID 207386 (19.7.2011, 10:35)
Ahoj Lubka robievaš aj pomázanky na večeru ,pošli prosím nejaký recept rada čítam tvoj jedalníček inšpiruješ ma neprestávaj |:o) |:o) ^o)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (19.7.2011, 16:44)
Vacsinou skor na ranajky robievam, pripadne pouzivam kupovane od alfabio - to su sojove (paprikova, francuzska, pazitkova, gazdovska atd), ale robievam tuniakovu (tuniak bez stavy, cibulka, trochu citronovej stavy, trochu jogurtu, zmiesam a hotovo), to je taka nasa naj a obcas cesnakovu (jogurt, postruhany syr, cesnak pretlaceny, premiesat a hotovo), bryndzovu (bryndza, trochu masla), tvarohovu (tvaroh, trochu jogurtu, trochu soli), mrkvovu (jogurt, postruhana mrkva, citronova stava), ale s tym jogurtom su tie natierky take redsie a treba ich hned zjest, vlastne som jogurt vymenila za maslo ,-)
A tesi ma, ze ta inspirujem |:o) (radost) potom to zas inspiruje mna ^o)
ODPOVEDAŤ
MAJKA G. (RIKA92) ID 207386 (20.7.2011, 8:39)
ďakujem ,už sa teším na večeru ja si dávam na miesto polystyrénu taký rýžový chlebík z COOP Jednoty ale len raz do týždňa možno dva a to dva plátky inak polysťák do seba nedostanem ,som to ochotná radšej zjesť samé
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (19.7.2011, 12:43)
pomazánky napr. vajíčková, bryndzová, sardinková, mrkvová, alebo všetko, čo dom dá dokopy....také sú s polystyrénom najlepšie.... :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Marcela D. (Máca 49) ID 94329 (19.7.2011, 17:33)
Naďo a s čím tu mrkev,vejce atd mícháte?
Něčím to musíte spojit a tuk už se asi večer nemůže
a tavené sýry také,tak nevím :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (19.7.2011, 21:42)
ja postrúham mrkvu, eidam,trochu cesnaku a spojím to bielym jogurtom.... (Y) (Y) (Y), je to mnaaaaam..... :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Marcela D. (Máca 49) ID 94329 (20.7.2011, 7:12)
Děkuji,už jsem to četla u Lubky,že to spojuje jourtem. (Y) (Y) (Y)
Vyzkouším, všechny mám ráda. (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (18.7.2011, 20:48)
Dnes:
R: chlebik vo vajicku, kecup
D: -
O: slepacia polievka, pecena krkovicka, rozmarinove zemiaky
Ol: jogurt biely s mrazenym ovocim (cernice, maliny, ribezle)
V: pecene masko, zeleninka a znovu jogurt s ovocim ako na olovrant (mam hroznu zravost :-@ )
ODPOVEDAŤ
Lýdia Š. (Lilly8) ID 66308 (18.7.2011, 20:08)
a kakao, patrí kde prosím vás?
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (18.7.2011, 20:45)
No, kakao ako granko je urcite 3 a kakao ako prasok ti neviem povedat, lebo som ho v knihe nenasla, ale tipujem na 2 alebo 1, fakt neviem.
ODPOVEDAŤ
Lýdia Š. (Lilly8) ID 66308 (19.7.2011, 7:30)
Myslela som kakao ako prasok.
tak to je cudne že to tam nie je, potrebovala by sy som to vediet.
ale vdaka za ochotu!! (Y)
ODPOVEDAŤ
Lýdia Š. (Lilly8) ID 66308 (18.7.2011, 20:08)
a kakao, patrí kde prosím vás?
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (18.7.2011, 17:18)
ale tak snad u zuvaciek je to absolutne jedno,to pri ziadnej diete nepisali ze este aj ake zuvacky mozes zut ,-)???
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (18.7.2011, 18:53)
no... zuvacky su vacsinou tie "dospelacke" mentolove bez cukru a tie su v poho. ja zujem stale a odusu, mam taky zlozvyk, hlavne ked soom nervozna, ja by som bez zuvaciek neprezila ,-)
ODPOVEDAŤ
Lýdia Š. (Lilly8) ID 66308 (18.7.2011, 16:09)
Pomooooc ako je to teda so sojovymi parkami a sojovymi platkami

a poraďte mi prosim žuvačky, ktore môžem žuvať celý deň
ODPOVEDAŤ
Lýdia Š. (Lilly8) ID 66308 (18.7.2011, 16:08)
Pomooooc ako je to teda so sojovymi parkami a sojovymi platkami

a poraďte mi prosim žuvačky, ktore môžem žuvať celý deň
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (18.7.2011, 18:52)
zuvacky bez cukru normalne napr orbitky a pod, je na krabicke napisane sugarfree sa mozu vsetky cely den. A sojove parky - neviem, ja som sa pytala pani v obchodiku a povedala, ze ked je na zlozeni muka alebo cukor, tak len do 12,00 a ked nie, tak sa mozu aj poobede, lebo norbi ma v tabulke:
1 sojova bielkovina
1 sojove boby
2 sojove fasirky

to iste aj tie platky, treba pozriet zlozenie.
ODPOVEDAŤ
Lýdia Š. (Lilly8) ID 66308 (18.7.2011, 19:59)
ale žuvačky obsahuju umele sladidla a tie sa môžu fakt celý deň?
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (18.7.2011, 20:43)
jo, mozu, aj napr. kola light je 1
ODPOVEDAŤ
eva t. (mimi1968) ID 114154 (18.7.2011, 15:56)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (LuciaP82) ID 61046 (18.7.2011, 14:25)
Baby tuto dietu drim v podstate len týžden ale citim na sebe ze uz nieco slo dolu hlavne v cm to ide,a ide o to ze to naozaj nieje dieta ale zdrave stravovanie. Ide len o to kedy to zjete v akom case ale inak mi to pride ako prva dieta ktora sa da drzat v pohode bez toho aby som mala pocit ze niečo mi chyba atd. Vrelo odporucam tým ktorí na drasticke diety nemaju a hlavne tato naozaj funguje,dieta typu ako 90 dnova mozno je super ze clovek pri nech rýchlo chudne no vsetky kamosky ktore ju drzali tak mali problem vahu potom udrat lebo im sla naspat hore tak naco nieco take treba zvolit nieco co sa da nazvat stravovanie a nie donekoncna drzat dietu. Drzim palce vsetkým ktorí sa na to dali,oplati sa to. No hlavne netreba čakat ze to touto dietou pojde prudko dolu, :-ppretoze toto je stravovanie,ale kg idu isto dolu a bez jojoefektu :-$ :-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (19.7.2011, 7:43)
Naprosto súhlasím (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (19.7.2011, 6:35)
lucka velmi dobre si to napisala,toto je skor zdravy sposob stravovania ako dieta a td sa takto stravovat aj cely zivot,kdez to drzat cely zivot diety sa neda (N)...je lepsie ked to ide pomalsie,lebo potom by sa ti to rychlo vratilo spat a najma papat 4-5xdenne ma velky vyznam a vidno to potom najma na brusku :-)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (18.7.2011, 14:26)
(Y) (Y) (Y) (flower)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (18.7.2011, 12:05)
zienky ako casto papate pecivo a nieco sladke za tyzden???je v tej knihe nejaka norma,ze kolko sa moze? :^)samozrejme oboje len do 12.00 :-)...dakujem za vsetky postrehy |:o)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (18.7.2011, 14:08)
Nie je norma, kolko za tyzden, je len norma, do kolkej.
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (18.7.2011, 17:22)
lubi a nevies ci sa moze na veceru plesnivy syr,lebo niekto tvrdi,ze ano a niekto,ze nie,prosim ta ak mas knihu pozri sa mi na to...ja mam totiz velmi rada dat si na veceru zeleninku a troska plesiveho syra...dakujem (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (18.7.2011, 18:49)
Soni, ja som to pozerala, len sa mu tam v tych syroch nevyznam, lebo su tam nazvy, ktore nepoznam, ale tu ti to napisem, ako to ma on:
3 syr Boci
3 syr Boci ochuteny
2 syr camembert Bakony
2 syr camembert Tihany
1 syr eidam
2 syr emental
1 syr feta
2 syr gorgonzola
1 syr hovirag
3 syr lapka ochuteny
3 syr lapka prirodny
3 syr macko
1 syr ovari
2 syr palpusztai
1 syr parmezan
1 syr tenkes
1 syr tura
(1 syrove udene parky)

Snad som trochu pomohla, lebo ja sa z tej syrovej tabulky neviem vysomarit, mozno vyguglit, co su to za syry podla nazvov a tak, ale to sa mi nechce.

(L)
ODPOVEDAŤ
Silvia T. (visna) ID 11362 (19.7.2011, 20:50)
Ahoj Lubka, co viem urcite Boci je taveny syr ako nasa karicka, macko je tiez taveny syr, tura by mohol byt tvaroh ale malo by sa to pisat turo,,,z ostatnych som sa nevedela vysomarit....(hovirag, co je v preklade snezienka, lapka, ovari, palpusztai a tenkes...to fakt neviem...), dufam,ze aspon trosku som pomohla...... (H)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (19.7.2011, 22:39)
Jeej, dakujeme (Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea H. (andikah) ID 15831, mimibazar.sk/andikah (19.7.2011, 14:39)
Ja niektoré poznám. camembert je plesnivý syr.
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (19.7.2011, 16:34)
takze sa moze len do 15,00... a zahada vyriesena, dakujeme (Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (19.7.2011, 6:37)
lubka dakujem velmi pekne,odpisem si to a budem guglit ,-),milujem totiz syry skor ako masko (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (19.7.2011, 8:06)
,-) (L) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (18.7.2011, 11:13)
Dievčence, čo sa týka tejto diéty, je nastavená myslím hlavne pre naozaj veľmi obéznych ľudí... veď kedysi aj sám autor diéty mal morbídnu obezitu. Tam je vidno úspechy, veľké úbytky... možno vidieť aj na fotkách. Pri nadváhe do 10 kg táto diéta až tak úspešná a viditeľná nie je. Vtedy zrejme treba zvoliť len druh pohybu, ktorý pomôže vyformovať postavu. Držím palce všetkým... aj sebe ,-)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (19.7.2011, 21:20)
Presne tak Evička, ide to pomaly, ale predsa, pohybu mám dosť, ale ak sa k tomu nepridá úprava stravy, je to o ničom...tak sa držkaj... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (18.7.2011, 14:32)
Hlavne, toto nie je dieta [A] ale zivotny styl, ktory sa da drzat aj do konca zivota, narozdiel od diet, kde ti vravia co, ako, kedy mas jest a ako to mas uvarit. Mne vyhovuje, ze mozem ostat pri strave, na ktoru som zvyknuta, nemusim sa ucit nove recepty, ktore mojej rodine nevyhovuju, jedina "namaha" pri tomto style stravovania je poprehadzovat a poupravovat si to jedlo podla casov. Plus nejaky ten pohyb parkrat za tyzden a myslim, ze ziadna strasna veda to nie je. Ja ti poviem tak, nie som velmi obezna, ani nemam morbidnu obezitu, cvicila som, ale mne to proste nepomahalo. Naozaj si teda myslim, ze uprava stravy je velka cast uspechu pri schudnuti. Ale tiez zavisi od toho, aka, nevyhovovala mi delena strava, nevyhovovalo mi vyradenie vsetkych uhlohydratov, nevyhovovalo mi chudnutie s herbalifom (praskove koktaily rano vecer), nevyhovovali mi ine redukcne diety, kde sa snazili "prerobit" to, ako varim. Neznasam, ked musim sebe ine a zvysku rodiny ine, to by som nic nerobila, len varila. Tu nemusim a rodina sa uz casovo tiez prisposobi a nekeca mi do toho (H) takze mne toto vyhovuje.
ODPOVEDAŤ
Lýdia Š. (Lilly8) ID 66308 (18.7.2011, 15:08)
(Y)
Súhlasím s tebou.
Mne to tiež vyhovuje, pretože aj obedy sa môžu normálne čo každý.
Tiež nepotrebujem veľa, ale niečo by zo zadku mohlo ísť dole.
Síce to asi pôjde pomaly, keď mi netreba veľa ubrať.
Ale musím byť trpezlivá.
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (19.7.2011, 6:45)
mate pravdu dievcata a hlavne nemusim na nejakej navsteve alebo v praci spekulovat a vyhadzovat z taniera a argumentovat preco to nechcem papat...proste ja keby som toto objavila skor tak ziadne diety nedrzim,lebo tu naozaj clovek moze vsetko,len v spravnom case |:o) |:o) |:o)...uz som to pisala ja uz nechcem chudnut,ale nepriberat,lebo som po 90DD,bola som uz na udrziavacke po 90DD,ale uz mi to liezlo krkom a byvala som uz straaasne hladna...preto mam teraz pocit ze len jem cele dni :-D,az mam niekedy obavy ci to nie je moc,ale tak na vahe je to zatial super (clamp)...ja po 17.00 uz nepapam nic (zip)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (18.7.2011, 18:56)
Presne, tak mne treba trochu viac, ale zase nespadam do tej obezitnej tabulky :-D a aj kondicku mam aku taku, ved s detmi stale beham a skacem v skolke, tak musim :-p u mna ide hlavne o brucho a stehniska ^o) ked sa ich zbavim, budem happy (Y)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (18.7.2011, 13:37)
Evi, absolútne s tebou súhlasíííím.... (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Soňa Č. (sonsia86) ID 202536 (18.7.2011, 11:27)
evi mas pravdu to sa tyka vsetkych diet a zmeny stravy,ze na baculkach to vidno hned,ale ako udrziavacka alebo vhodne stravovacie navyky je to podla mna super...ja som pomocou 90DD schudla 10kg a toto teraz vyuzivam ako udrziavacku,aby som to rychlo nepribrala spat :-oa zatial mi to vyhovuje najviac zo vsetkych sposobov stravovania co som nasla a to som ich nasprtala uz kvantum ,-)...ale uplne s tebou suhlasim,ze kto potrebuje dat dole len nejakych 5kg pojde to pomalinky,ale zdravo (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (18.7.2011, 9:44)
Poslušne hlásim 2kg dole za 9 dní, ale hlavne necítim sa ako valiaci tank. Dnes som sa ráno merala OP-OP-OB, i tam ubudlo, ale potrebovalo by to (cinky),hmmmm. Ja by som pristala len z pása dať dolu, hahaha - už špekulujem. Ale do práce chodím ráno rezko peši 2km, no nazad je to bieda do kopcov v tejto pálave. Nie je to s jedlom až tak zlé, vždy si človek niečo nájde / i na návšteve/ :-). Nemôžem dať čo jedávam, je to ešte chaotické, ale veľa čerpám od Vás. Tak prajem všetkým veľa trpezlivosti a (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (19.7.2011, 21:22)
Violka, super! Len tak ďalej!!! (radost) (L) (L) (L) (K)
ODPOVEDAŤ
Jarmila K. (Jarka112) ID 51607 (17.7.2011, 19:25)
velmi dobra stranka o update.... http://www.update.sk/forum.php
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (18.7.2011, 9:50)
Myslím, že omnoho lepšia je táto stránka, kde si môže človek vyberať bežné jedlá, ktoré sem nahodia kočky. Napíšu svoje postrehy a triky ako na to. Ja som napr. z malého mestečka a ísť 80km len kvôli "jedlu" je :-( . Kočenky, len píšte, fakt to veľmi pomáha. Krásny (leto) prajem všetkým! (L)
ODPOVEDAŤ
Jarmila K. (Jarka112) ID 51607 (18.7.2011, 14:46)
Violka ja som nechcela,az sa kocky presunu na tu drahu stranku.Ale len tak aby si precitali vselico o update...lebo mnohe mame v tych skupinach mis-mas.Je tam aj zopar receptov a tak....
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (17.7.2011, 19:22)
Vcera:
R: hrianky z celozrnneho chleba s maslom
D: slivkova tasticka
O: masove gulicky so zemiakmi
Ol: -
V: segedinsky gulas
Dnes:
R: grahamovy rozok s paprikovou natierkou, paradajky
D: cokoladka - dnes som musela, mam svoje dni a najprv som to skusala zahnat ibalginom, no nakoniec zabrala cokoladka
Ob: kuracia polievocka, pecene kuriatko, ryza, visnovy kompotik
Ol: -
V: udena makrela
ODPOVEDAŤ
Kornélia Z. (laso.laso) ID 60819 (17.7.2011, 18:41)
po 2tyzdnoch som porusila :-@ 8o| :-S
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (18.7.2011, 9:52)
Nely, nevadí, i ja som si dala v sobotu večer "hrušku". No nemala som na výber - byť krásna, alebo chorá :-)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (17.7.2011, 19:17)
Nevadi... neprestat a pokracovat, ako keby sa nic nestalo (L)
ODPOVEDAŤ
Kornélia Z. (laso.laso) ID 60819 (17.7.2011, 19:52)
Lubka, budem pokracovat , idem v tvojich slapajach [A] (Y) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Anna K. (HANEN) ID 139903 (16.7.2011, 23:48)
Ahojte..Neviete mi poradiť,či je možné zakúpiť si tovar UPDATE(múka,cukor) aj cez internet,na dobierku ? Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Jarmila K. (Jarka112) ID 51607 (upravené 18.7.2011, 14:50)
Anka vyrobky sa daju objednat aj cez net.Napis svoj e-mail a poslem ti objednavkovy formular, zoznam potravin a aj cennik co mam od nich.

treba to zaslat na :objednavky@update.sk
ODPOVEDAŤ
Lýdia Š. (Lilly8) ID 66308 (18.7.2011, 14:59)
aj ja by som poprosila objednavkovy formular.
dakujem
sade8@azet.sk
ODPOVEDAŤ
Bibiána Š. (biba869) ID 117668 (18.7.2011, 11:18)
Jarmilka môžem aj poprosiť o zaslanie objednávkového formulára.
Ďakujem. bibiana.supinova@ipnet.sk
ODPOVEDAŤ
martina b. (mata69) ID 58710 (18.7.2011, 9:18)
Ahoj Jarka,

môžeš poslať aj mne objednávkový formulár?na adresu matabl77@centrum.sk

Ďakujem Martina
ODPOVEDAŤ
Anna K. (HANEN) ID 139903 (17.7.2011, 19:04)
Ďakujem krásne Jarmilka..Poprosím objednávkový formulár poslať na HANEN@azet.sk..
ODPOVEDAŤ
Jankovicova J. (Jajan) ID 130579 (16.7.2011, 22:29)
aj ja sa pridávam od zajtra ku Vám, pači sa mi ,že sa nehladuje a môže sa jesť všetko, len vedieť kedy, ako som čítala tie komentáre vidím, že tam čislujete potravinu, či patrí do 1,2,3, zatiaľ nemám knihu, tak neviem či podľa toho, alebo ako sa mám orientovať. Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (17.7.2011, 8:11)
Ahoj, potravniny v skupine 1 su potraviny, ktore sa mozu jest cely den (cize od 6,00 - 22,00), skupina 2 - od 6,00 - 15,00 a skupina 3 - 6,00 - 12,00. Nieco k skupinam je hore v clanku a keby nieco, skus napisat a ked budem vediet, odpisem. L. (L) a drzim palce!!!
ODPOVEDAŤ
Júlia C. (Lili7) ID 13441 (16.7.2011, 20:04)
Ahojky, prosim Vas, kde je v Bratislave predajna UPDATE? Od 1.7. sa stravujem podla tohto systemu (2x som porusila ale bez vycitiek (smich) )a mam 3kg dole ale podla mna je to najma dodrziavanim pitneho rezimu a po 12 nejem sladke a to bol u mna najvacsi problem (esteze su cervene melony :-) ) . (dance)
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (16.7.2011, 22:01)
Ahoj, predajna je na Mickiewiczovej a na Drienovej (tusim).
ODPOVEDAŤ
Júlia C. (Lili7) ID 13441 (17.7.2011, 7:21)
Dakujem Lubka, (L) to je super, na Mickiewiczovu to mam blizko. Povodne som o ich vyrobkoch neuvazovala a zatial sa stravujem z klasickych ale ako poistku som chcela nejake vyrobky mrknut, mozno by sa mi potom podarilo ukecat aj (cinky) na taketo stravovanie ,-) .
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (17.7.2011, 8:09)
Ani ja som neuvazovala o ich vyrobkoch, ale chcela som sa tam pozriet, ze co to vlastne maju v ponuke, tak som sa tam cestou z prace stavila a nakoniec som tam odvtedy bola asi 6 x, 3 x som obkukavala a 3 x som si aj kupila, nieco je drahsie, nieco nie, ale som si povedala, ze nakupovat tam kazdy den nebudem a raz za cas sa da. Mne sa (cinky) zatial prehovorit nepodarilo, zatial sa mi smeje, ze je to blbost 8o| ale ved uvidi, ked sa mi to podari (zip) (tudledudle) (jazyk) takto sa mu budem smiat :-D
ODPOVEDAŤ
Lýdia Š. (Lilly8) ID 66308 (16.7.2011, 17:06)
vidim že aj vinko sa môže suche na vecer, to je super
a naozaj sa môžu tie sojove kocky alebo platky vecer?
to by bolo super.
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (16.7.2011, 17:52)
Sojove fasirky su 2, neviem, ci tym mysli sojove platky, ake su u nas, alebo nieco ine. Sojova bielkovina a sojove boby su 1, rovnako aj tofu je 1.
ODPOVEDAŤ
Lubka A. (pammy) ID 34468, mimibazar.sk/pammy (upravené 15.7.2011, 20:30)
Dnes:
R: grahamovy rozok s gazdovskou natierkou, paradajka
D: 1/2 krajca chlebika s cesnakovou natierkou
O: cesnakova polievka, zemiakovy privarok, fasirka
Ol: visnova strudla kupena v obchode Norbi Update (cize zaradena do skupiny 1 co sa moze cely den), pohar mlieka
V: sampinonova prazenica
ODPOVEDAŤ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 241-260)<< predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,.,23 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu