
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miriam D. (Miriam z NR) ID 2608 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Morcacie rezne v alobale[ recept č. 4069 zo dňa 19.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 morcacie rezne, 2 platky sunky, 1 kysle jablko, kecup, olej, 60g masla, hladku muku, c. korenie, sol, 4 stvorce alobalu, 2 lyzice bieleho vina (nemusi byt) POSTUP PRÍPRAVY Rezne si naklepeme (ja osobne rezne ale nikdy neklepem, ani tieto som neklepala), osolime, okorenime, obalime v muke a opecieme na oleji. Olupane jablko pokrajame na kolieska, jadrovnik odstranime a kolieska opecieme z oboch stran na masle. Pozor! Nie na oleji! Opecene rezne prelozime na alobal, tenko potrieme kecupom, oblozime polovicami platkov sunky, jablkami a vlockami masla, pripadne pokvapkame vinom. Vino som dala :-) Alobal dobre uzavrieme, na vrchu narezieme, vlozime na panvicky (ja som dala na plech) a kratko zapecieme pod grilom alebo vo velmi vyhriatej rure. Do makka. Hned podavame. Je to vynikajuuuuuuuuuce! Vyborne s pecenymi zamiakmi. Dobru chut! A napiste, ci chutilo :-) |
marianna p. (mariannnka) ID 167394 (7.10.2010, 18:51) |
akuraat sa pecie ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |