Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Monika P. (monkap) ID 69860 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)
Zlaté zemiačky s cibuľkou a bobkovým listom
[ recept č. 40464 zo dňa 4.6.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
600g uvarených zemiakov, 25g masla, 4 cibule pokrajane na platky, 4 bobkové listy, tymián, olivový olej, hrsť petržlénovej vňate, soľ čierne korenie
POSTUP PRÍPRAVY
Maslo zahrejte vo velkej panvici a na miernom ohni opečte cibulu s tymiánom a bobkovým listom do mäkka. Potom zvýšte plamen na stredný a opekajte cibulu 5 minút do zlatova a lepiva. Prilejte olivový olej, vsypte zemiaky a 10 minút ich opekajte do zlatava. Pred podávaním posypte petržlénovou vňaťou, osolte a okorente.\r\nTieto zemiaky sú výborne ako samotné aj ako príloha. Ja som zemiačky este pokvápala pár kvapkami citrónovej šťavy - jemné a osviežujúce. |
 | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (24.8.2012, 15:17) |
ja milujem zemiaky......mňááááááááááááám  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lili L. (lilinkaS) ID 44649 (24.8.2012, 11:57) |
vyborne zemiaciky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (5.6.2011, 20:33) |
Vyzerajú úžasne, takéto mňamky mám veľmi rada  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (4.6.2011, 20:30) |
Mňam, vyzerá to dobre, s čím si to podávala? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Monika P. (monkap) ID 69860, mimibazar.sk/monkap (4.6.2011, 20:40) |
S nicim , my jedavame bez priloh, alebo so zeleninou , vyborne su aj samotne, alebo k comukolvek. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |