
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Erika S. (Erika121160) ID 132795 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) HARLEKÝN - môj - výborný[ recept č. 40188 zo dňa 25.5.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY Piškóta - 5 žĺtkov do peny s 5 PL pr. cukru, 4 PL polohrubá múka, 1 PL kakao, 1 pr. do peč., sneh. Tmavý krém - 2 dcl. plnotučné mlieko, 10 dkg. várovej čokolády, 12,5 dkg masla. Biely krém - 4 dcl plnotučné mlieko, 20 dkg stužený tuk ( CERA ), 10 dkg masla, 1 žĺtok, 9 dkg kryšt. cukor, 1 van. cukor. POSTUP PRÍPRAVY Deň vopred si pripravíme krémy. Tmavý krém : všetky suroviny rozpustiť - nie variť ! , dať na 3 min. šľahať do mixéra, odložiť na 24 hod. do chladničky. Mixovať vo vysokej nádobe mixéra, nie šľahať ! Biely krém : postup ako pri tmavom kréme. Na druhý deň upiecť piškótu. Po 24- och hod. vyšľahať najprv tmavý krém, natrieť na piškótu, potom biely a navrstviť na tmavý krém. Posypať strúhanou čokoládou. RECEPT JE VYSKÚŠANÝ A ZARUČENE DOBRÝ. |