končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Ingrid B. (ikrekmegdenis) ID 124154 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Dobošová torta vaľkaná[ recept č. 39750 zo dňa 6.5.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vaľkané dobošové pláty, čokoládový krém POSTUP PRÍPRAVY xx |
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (7.5.2011, 9:53) |
Jé, peknučká Chcela by som sa opýtať, na povrchu je zrejme jedlý papier alebo oplátka, dávala si ju priamo na čokoládu, alebo si pod to dala krém či gél? Ďakujeeeeeem |
ODPOVEDAŤ |
Ingrid B. (ikrekmegdenis) ID 124154, mimibazar.sk/ikrekmegdenis (7.5.2011, 11:33) | ||
To isté Beátka krém a až potom čokoláda, sem gél nešiel len krém a čokoláda | ||
ODPOVEDAŤ |