
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Monika Č. (kotuliatko1990) ID 200780 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | KURA NA HORČICI[ recept č. 39719 zo dňa 5.5.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kura 4 plátky slaniny alebo koľko kúskov meska toľko slaninky 3 L horčice 100 ml bieleho vína 1 cibuľa olej,soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Kura umyjeme a rozštvrtíme. Osolíme, okoreníme a dober potrieme horčicou. Na každý kúsok kuraťa dáme plátok slaninky a upevníme špáradlom. Cibuľu očistíme, nakrájame ako koľvek a poukladáme na dno pekáča a pokvapkáme olejom.Na cibuľu poukadáme kura. Do pekáče nalejeme víno a dostatočné množstvo vody pečieme pri 180 stupňoch cca: 65 minút. |