. .. .. .. .. .. .
. .

Chutna hubova natierka - RECEPT 39560

Monika P. (monkap) ID 69860
.
mimibazar.sk/monkap
Oblasť: Nová Dubnica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.11.2008
Naposledy: 24.4.2023 13:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 146
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 75
NÁVODY 0

NÁTIERKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Chutna hubova natierka


[ recept č. 39560 zo dňa  ]


Chutna hubova natierka


POTREBNÉ PRÍSADY

50g sampionov, 1 mensia cibula, 1PL masla, 4 trojuholnicky taveneho syra, 100ml mlieka, 1-2 sladkokysle uhorky, 1PL plnotucnej horcice, MCK, sol, petrzlenova vnat

POSTUP PRÍPRAVY

Nadrobno nakrajanu cibulu spenime na masle a pridame ocistene a nakrajane sampiony na male rezanceky. Smazime asi 10 minut. V miske vymiesame syry s mliekom na hladku hmotu. Uhorku nakrajame nadrobno pridame k syru a primiesame sampiony. Ochutime horciciou, korenim, solou (ak treba) a petrzlenovou vnatou.
Natierka je velmi chutna a hotova za 20 minut.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Dobru chut :)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Vyprazane parky v oblatke | Chutna hubova natierka | Zapekane cestoviny so slaninkou, su vyborne >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (28.10.2011, 3:24)
(Y)zajtra skusim :)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu