. .. .. .. .. .. .
. .

Chutna hubova natierka - RECEPT 39560

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 69860 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Chutna hubova natierka


[ recept č. 39560 zo dňa  ]


Chutna hubova natierka


POTREBNÉ PRÍSADY

50g sampionov, 1 mensia cibula, 1PL masla, 4 trojuholnicky taveneho syra, 100ml mlieka, 1-2 sladkokysle uhorky, 1PL plnotucnej horcice, MCK, sol, petrzlenova vnat

POSTUP PRÍPRAVY

Nadrobno nakrajanu cibulu spenime na masle a pridame ocistene a nakrajane sampiony na male rezanceky. Smazime asi 10 minut. V miske vymiesame syry s mliekom na hladku hmotu. Uhorku nakrajame nadrobno pridame k syru a primiesame sampiony. Ochutime horciciou, korenim, solou (ak treba) a petrzlenovou vnatou.
Natierka je velmi chutna a hotova za 20 minut.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Dobru chut :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< ***MUFFINKY a lá SACHER*** | Chutna hubova natierka | Limetkovo - malinové košíčky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (28.10.2011, 3:24)
(Y)zajtra skusim :)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu