. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Pohanka ako príloha - RECEPT 3936

Andrea Š. (ajkagajka) ID 1976
mimibazar.sk/ajkagajka
Oblasť: Skalica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.1.2006
Naposledy: 18.4.2017 13:44
Aktualizácia: 31.10.2014 9:44
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 329
RODINNÉ FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 109
RECEPTY 20
NÁVODY 0

STRUKOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Pohanka ako príloha


[ recept č. 3936 zo dňa  ]


Pohanka ako príloha


POTREBNÉ PRÍSADY

*250g lúpanej pohanky *cibuľka * cesnak *soľ *kari korenie *MČK *olej

POSTUP PRÍPRAVY

Vodu som nechala zovrieť, prisypala opláchnutú pohanku, oheň vypla. Hrniec zabalila do utierky a na 20 minút šupla pod perinu. :O) Medzitým som nadrobno nakrájala cibuľku, pretlačila 3 strúčiky cesnaku. Do panvice som dala cca 3PL oleja, osmažila cibuľu, pridala zliatu pohanku, cesnak, kari korenie, pár krát pomiešala a bolo hotovo. Podávala som s mäskom na hríboch. Najprv sa mi vôňa veľmi nepáčila :O) na chuť pohanky si je treba ozaj zvyknúť. Dobrú chuť!!!
<< Tvarohová nátierka s pohankou | Pohanka ako príloha | Skalický trdelník troška inak :O) pripravovaný v domácej pekárni, pečený na plechu :O) >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Milica K. (margoa) ID 23592 (16.12.2009, 23:40)
(Y) vyskusam, veruze ja tej pohanke davam este cas, lebo mne tiez nie bohvieako chuti..skusim to pripravit takto :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sona h. (scrapy coco) ID 94124 (29.4.2009, 19:29)
nazdar, ja by som chcela vediet, ci sa da pripravit pohanka ako priloha tak, aby to nebolo najhnusnejsie jedlo, ake som v zivote jedla.. :-)nevzdavam sa, verim, ze sa to da.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna D. (anika717) ID 72816 (29.4.2009, 19:32)
No pokial ti pohanka nechuti, tak s tym asi nic nespravis :) Ja ju milujem, nech je pripravena akokolvek (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu