Slávka K. (slavenka) ID 760 |
|
mimibazar.sk/slavenka |
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 27.8.2005 |
Naposledy: 22.3.2020 15:58 |
Aktualizácia: 19.3.2015 14:15 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)
Moravský kapustový šalát podľa noriem v reštauračnom stravovaní
[ recept č. 3919 zo dňa 8.2.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Rozpis na 1kg šalátu ! Hlávková kapusta červená 800g, cibuľa 50g, uhorky konzervované 100g, majonéza 200g, horčica ostrá 20g, soľ 5g, ocot 10g, cukor 10g, worcester 5g
POSTUP PRÍPRAVY
Očistenú hlávkovú kapustu opláchneme, rozkrájame na štvrťky a vyrežeme hlúbky. Potom kapustu nakrájame na tenké rezance, vložíme do vriacej vody a napoly uvaríme. Povarenú kapustu precedíme, necháme dobre odkvapkať a vychladnúť. Potom pridáme očistenú, najemno nakrájanú cibuľu, na jamné rezance nakrájané uhorky, majonézu zmiešanú s horčicou, cukrom, soľou, ostom, worcestrom a zľahka premiešame. Šalát podávame dobre vychladnutý. |
Alžbeta S. (excela) ID 43705 (22.11.2010, 9:21) |
super recept |
ODPOVEDAŤ |
| | Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (23.11.2010, 14:39) |
tak to ma veľmi teší dobré chrumkanie |
ODPOVEDAŤ |