končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Martina M. (mataalex) ID 27652 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Pečene zemiaky s uhorkovou plnkou[ recept č. 3883 zo dňa 6.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, PLNKA: šalatova uhorka, 1/4 l bieleho jogurtu, trošku kôpru, podla chuti cesnak, sol, korenie POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky umyte a v šupke pečte asi hodinu na 200 stupňov. Z čerstvych uhoriek odrežte konce.Olupanu uhorku treba pozdlžne rozrezať a lyžicou vybrať jadierka. Dužinu najemno postruhajte a štavu dobre vytlačte. Zamiešajte do toho jogurt a kôpor, sol, čierne mlete korenie a pretlačeny cesnak. Uppečene zemiaky vyberte z rury a na vrchnej strane ich nadrežte. Zemiak roztvorte tak aby vznikla dutina na uhorkovu plnku. Podavajte teple ako prilohu k masku alebo samostatne. |