. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Lahodný broskyňový zákusok - RECEPT 38824

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 142286 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Lahodný broskyňový zákusok


[ recept č. 38824 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Lahodný broskyňový zákusok


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 6 vajec, 300 g práškového cukru, 150 ml oleja, 150 ml mlieka, 300 g polohrubej múky, 1,5 balíčka kypriaceho prášku KRÉM: 2 balíčky práškovej šľahačky, 2 balíčky vanilínového cukru, 3 kyslé smotany Rajo, 6 lyžíc práškového cukru, 1 broskyňový kompót POLEVA: 500 ml vody, 1 práškový džús Tang s broskyňovou príchuťou, 1 balíček Zlatého klasu

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia vyšľaháme s cukrom, postupne pridáme olej, mlieko a preosiatu múku s kypriacim práškom. Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme do zlatohneda. Vychladnuté cesto vyklopíme na čistú utierku, papier opatrne odstránime a cesto vrátime opačnou stranou na plech.
Šľahačku vyšľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Pridáme kyslú smotanu a práškový cukor. Smotanovú masu dobre vymiešame a natrieme na cesto. Broskyne nakrájame na malé kúsky a poukladáme na krémovú vrstvu. Necháme stuhnúť.
Želatínová poleva: V 300 mlvody rozpustíme práškový džúsa dáme variť. Do horúcej zmesi vlejeme 200 ml vody s rozmiešaným Zlatým klasom. Za stáleho miešania varíme do zhustnutia. Teplú polevu rozotrieme po povrchu múčnika. Zákusok dáme do chladu a necháme asi 12 hodín odležať. Potom krájame na rovnaké kocky.
<< Krst | Lahodný broskyňový zákusok | Plněný dortík motýlkový >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katka L. (katka62) ID 42579 (7.4.2011, 12:26)
(clamp) (clamp) (clamp) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (2.4.2011, 14:53)
:-$ :-$ :-$ Zuzka, neverím vlastným očiam. Na tanieriku mám práve niečo
podobné ,-). Len som dala pravú šľahačku a ešte nejaké maličké rozdiely sú v recepte. Podaril sa Ti :-) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana P. (fialetta) ID 142286 (17.4.2011, 16:38)
Ďakujem veľmi pekne :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu