. .. .. .. .. .. .
. .

Losos na šafráne s riccotovou omáčkou - RECEPT 3876

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Losos na šafráne s riccotovou omáčkou


[ recept č. 3876 zo dňa  ]


Losos na šafráne s riccotovou omáčkou


POTREBNÉ PRÍSADY

lososové podkovičky * riccota * červená cibuľa * šľahačková smotana * soľ * šafrán * citrón * mleté biele korenie * olivový olej * príloha: zemiaky * čerstvá zelenina

POSTUP PRÍPRAVY

Výýýýborná papa nielen na Vianoce.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Červenú cibuľu nakrájajte a prstami porozdeľujte na lupienky,


2. Na panvicu nachystajte olivový olej,


3. a osolené, citrónom pokvapkané podkovičky lososa sprudka po 1-2 minútach z každej strany osmahnite.


4. Opečeného lososa vyberte z výpeku a odložte na teplé miesto.


5. Na výpeku osmahnite lupienky cibule, stačí 1-2 minúty na prudkom plameni,


6. a pridajte riccotu. Rozmiešajte ju do hladka,


7. prilejte šľahačkovú smotanu,


8. a pridajte pol lyžičky šafránu. Je pravdou, že šafrán ako korenie sa zháňa veľmi ťažko, dokonca toto mám privezené zo zahraničia. Je najemno mleté. Šafrán má aromatickú, pikantnú, trochu ostrú chuť, podobnú medu. POužíva sa veľmi úsporne do rybích jedál, rizota, polievok, omáčok - aj na zafarbenie jedla.


9. Dobre premiešajte, nechajte prevrieť a vypnite. Na tanier dajte zemiaky, položte plátok lososa, prelejte omáčkou a výborné jednoduché jedlo je na svete - a je to hotová delikatesa!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Vianočné raňajky "Stromčeky" | Losos na šafráne s riccotovou omáčkou | Losos v provensálskej marináde >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu