
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Beata A. (neurologia) ID 34700 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) METENÍK[ recept č. 3871 zo dňa 6.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY polohrubá múka kvások ( 250 ml mlieko + 1 polievková lyžica cukru + droždie ) kyslá kapusta slanina cibuľa bravčová masť soľ POSTUP PRÍPRAVY Opražiť na kocky nakrájanú slaninu ( môžeme skombinovať oravskú a obyčajnú), potom pridáme na kocky nakrájanú cibuľku, tiež opražíme a odstavíme a necháme vychladnúť. Pripravíme si cesto, začneme rovnakým množstvom múky a kapusty ( keď je kapusta dlhá nakrájame ju na menšie rezančeky), pridáme kvások a vychladnutú opraženú slaninku a cibuľkou a soľ = podľa toho ako je slaná kapusta. Vypracujeme hladké cesto, tak stredne husté, podľa potreby pridáme múku alebo vodu. Na teplom mieste necháme vykysnúť ( vykysnúť necháme 30 min. a potom ešte 20 min. v plechu až potom dať piecť).Zatiaľ si nahrubo vymastíme plech. Keď cesto vykyslo roztiahneme ho na plech a navrch položíme kúsky masti. Pečieme na 180 C. |
Zuzana V. (Biši) ID 28240 (7.3.2008, 12:57) |
Prosím gramáž múky. Ďakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Beata A. (neurologia) ID 34700 (30.8.2008, 9:47) |
Neviem kolko gramov muky tam ide robim to od oka ked sa mi zda ze je to dost riedke este pridam.....musi to mat taku akuratnu hustotu ako nejake cesto....ked ho ides piect. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (7.3.2008, 12:34) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |