
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Lucia M. (lusy01) ID 68695 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Treska plnená syrom a brokolicou[ recept č. 38647 zo dňa 27.3.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Treska (ja som použila pangasius), sol, korenie, brokolica, syr parmezán (eidam, ja som použila bambino) POSTUP PRÍPRAVY Rybu si necháme roztopit pri izbovej teplote, potom ju osolíme, okoreníme (ja som použila ml. biele korenie), spravíme otvor (kapsu). Brokolicu si uvaríme v osolenej vode, scedíme, rozmiagame alebo rozmixujeme), ešte dp teplej pridáme nastrúhaný syr (alebo ako ja bambino), zamiešame a plníme rybu. Nakoniec obalíme do trojobalu a vysmažíme. (konce kapsy si možete uzavriet špáradlom, ja som neuzatvárala, aj tak sato dobre obalovalo). Príloha: zemiaky |
Lucia M. (lusy01) ID 68695 (28.3.2011, 20:09) |
nooo, bolo to trošku zložitejšie, ale dalo sa to. Ono stačí, ked sa to nareže pod povrchom, len tolko, aby to udržalo tú plnku. ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
martina G. (feedorka) ID 35909 (27.3.2011, 22:25) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |