. .. .. .. .. .. .
. .

Zatočená fašírka - RECEPT 38624

Judita K. (Judka) ID 3814
.
mimibazar.sk/judka
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.5.2006
Naposledy: 22.9.2023 12:01
Aktualizácia: 5.10.2016 10:16
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 590
RODINNÉ FOTOGRAFIE 196
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 33
RECEPTY 4
NÁVODY 1
Dobrý deň, som rada že ste k Nám zavítali, chcem Vás poprosiť nežiadajte ma o výmenu tovaru :(( aj tak v prevažnej miere nakuknem do Vašich albumov a verte mi že ak by ma niečo zaujalo určite požiadam o výmenu sama Ďakujem že rešpektujete poštovné .

MLETÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)


Zatočená fašírka


[ recept č. 38624 zo dňa  ]


Zatočená fašírka


POTREBNÉ PRÍSADY

mleté mäso , soľ, mleté korenie, cesnak, vajíčko, vegeta ,suchý rohlík, šunka alebo dietna saláma , tvrdý syr na plátky ,horčica , olej, kyslá smotana

POSTUP PRÍPRAVY

mäso si pomelieme (alebo kúpime mleté), pridáme všetky prísady - ochutíme podla svojej chuti a množstva mäsa , ja som robila asi cca 1,4 kg mäsa a pridala som 1,5 suchého rohlíka namočeného vo vode , do tejto zmesi nedávam majoránku - je to tak podla mna chutnejšie ale záleží len od Vás ako to máte radi

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Pripravíme všetky suroviny - ja som zabudla pripraviť šunku , syr a horčicu - pretože som si zmes zarobila ešte ráno ale piekla som až teraz večer - aby si mohli zajtra zobrať do roboty :)))


rohlík si namočíme do vody a ked je napitý klasicky ho vyždímame od vody - všetky prísady dáme do jednej nádoby a dobre spracujeme


spracované - ja mám rada ked to odstojí pár hodín v chladničke ale robila som už aj okamžite


na linku si dáme foliu - ja používam klasické čierne alebo modré vrecko na smeti ... každý ako uzná za vhodné - namočíme vodou alebo málinko potrieme olejom - lyžičkou začneme nakladať a ucapkávať zmes do tvaru obdlžnika - resp. ako sa nám to darí asi takto ... ked je tá zmes odstáta tak lepšie drží - mäso je v pohode - ale je večer a mobilom to moc "nefotí" ...


ked to máme potrieme to celé primerane horčicou a naložíme šunku (alebo dietnu salámu - kto na čo má chuť)a syr asi takto - pozor treba tam nechať miesto .. aby sa pri zatočení plnka nevysunula von


sáčkom zatočíme fašírku - asi takto


zatočená - pripravíme plech ktorý vymastíme - len tam kde je fašírka alebo bude uložená ...


s tým sáčkom čo máme pod mäskovou roládkou ju premiestnime na plech - kvôli tomuto kroku mám rada tento pevnejší sáčok - konce utlapkáme dovnútra - asi takto - ako vyššie uvádzam mäso je v poriadku len foto nie je moc dobré - jednak mobilom a ešte tam je aj "neonka"


potrieme to kyslou smotanou kolko sa dá - a pridáme trošku vody do plechu - asi takto - aby nám to nehorelo kým sa to nerozpečie


aspon jeden krát to ešte potrieme smotanou - čo sa pečenia týka rešpektujte skúsenosti so svojou trúbou - táto naša stará plynová už pečie na heslo ...


upečená - stačí ked smotanka je ružová hore - dodáva to tej fašírke velmi zvláštnu chuť - ako vidíte hned po upečení si ju uvolním s plechu takou tou podberačkou - aby sa mi to tam neprilepilo - trošku vychladnúť a krájať



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Rýchle cesto na pizzu na celý plech | Zatočená fašírka | Jablkový koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jessica Z. (Trans 74) ID 329705 (9.5.2018, 16:01)
Tak sa mi vidí, že túto plnenú fašírku urobím na sobotu a nedeľu. Urobím k tomu sviečkovú omáčku a knedľu. Ďakujem pekne za tento veľmi interesantný recept!!! Pekný pozdrav z Hamburgu!!!!! (clamp) (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarina S. (candylove1) ID 206206 (24.8.2011, 20:25)
vyborna fasirka podarila sa, do stredu sme dali este vajicka a tiez sme nemali smotanu tak sme ju len tak potreli olejom ale aj tak bola dobra odporucam (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
maria s. (ursula4) ID 182697 (25.7.2011, 13:46)
dnes som robila túto vynikajúcu fašírku.Piekla som ju na papieri na pečenie,čím som odbúrala čistenie plechu-doporučujem.
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (8.4.2011, 17:43)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana G. (Zuzug) ID 38180, mimibazar.sk/zuzug (8.4.2011, 17:14)
Vdaka za vynikajuci recept!!! Ja som pridala aj kelimok sladkej smotany, mozem povedat, ze lepsiu fasirku som v zivote nejedla!!!!!
UUUUUUUUUUzasnaaaa!!! (Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (27.3.2011, 23:54)
Mňam, vyzerá výborne (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
miriama v. (milovancek01) ID 162648 (25.7.2011, 13:16)
preco mi to popraskalo?co som urobila zle????????????????
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu