. .. .. .. .. .. .
. .

narodeninová... - RECEPT 38266

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 191914 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


narodeninová...


[ recept č. 38266 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


narodeninová...


POTREBNÉ PRÍSADY

čokoládové cesto a vanilkový krém

POSTUP PRÍPRAVY

***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

ešte marcipánovú zicherku......


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Rezy z gaštanového pyré s karamelovou šľahačkou | narodeninová... | S laliami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Timea L. (01timea) ID 191914 (14.3.2011, 20:22)
presne podľa želania.... *-)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (14.3.2011, 19:40)
fúúú štýlová (^) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Timea L. (01timea) ID 191914 (14.3.2011, 12:16)
poprosila by som o radu... *-) ...tuto poťahovaciu hmotu z cukríkov som už robila viac krát a nikdy sa mi to nestalo... no teraz mi na druhý den začala ta hmota tiecť... trocha to je na tom druhom obrázku aj vidno... len neviem prečo... žeby od čiernej gélovky??? :-S
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (15.3.2011, 12:56)
Nemyslím, že to bude gelovkou - iba že by jej tam bolo strááášne veľa *-) *-) *-) ja robievam tiež len z MMF a nie vždy je rovnaký, záleží od značky cukríkov a myslím si, že aj od značky cukru - niekedy je ako guma, niekedy taký suchší... nuž vždy je to viac menej lotéria... a možno bol problém v tom, čo bolo pod poťahovkou alebo vo vlhkosti prostredia - mne sa niekedy v chladničke trochu orosí a inokedy nie... A mala si čerstvú hmotu, alebo ju nechávaš trochu "odležať"? Lebo to tiež baby robia rôzne... Ja si ju robím vždy skôr - najmenej 24 hodín vopred, ale kľudne aj týždeň, ale niektoré si chvália zas keď s ňou hneď poťahujú. Tak som ti asi nepomohla, čo *-) :-$ :-$ :-$ (L)
ODPOVEDAŤ
Timea L. (01timea) ID 191914 (15.3.2011, 21:11)
..a aký máš recept na tú poťahovaciu hmotu??? Ja tento : http://varecha.pravda.sk/recepty/marshmallow-fondan-na-potahovanie-tortfalosn/8131-recept.html
a cukor používam vždy ten istý, považský... asi to bolo preto, že som dala viac krému pod marcipán lebo som mala trocha krivšie to posledné cesto.... Hmotu som mala čerstvú... hneď ako si ju zarobím, poťahujem.... Ty keď ju nechávaš v chladničke potom sa s ňou dobre poťahuje??? *-) (F)
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (16.3.2011, 14:00)
No aj ja robím približne takýto, ale praxou som zistila, že je lepšie menej cukru a nepodsypávam, ale radšej si riadne namastím ruky Cerou (aj niekoľkokrát) a tak miesim. Môže byť, že to bolo tým krémom, ja dávam ozaj len tenkú vrstvu a nechám dobre zachladiť. A neskladuje sa v chladničke! Ja ju mám v "špajze" kde je trochu chladnejšie ako izbová teplota. Ak je moc tuhý, tak len trošičku ohrejem v mikrovlnke a je "ako nová". (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu