
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
TORTY |
Timea L. (01timea) ID 191914 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | narodeninová...[ recept č. 38266 zo dňa 14.3.2011 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY čokoládové cesto a vanilkový krém POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() ešte marcipánovú zicherku...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Timea L. (01timea) ID 191914 (14.3.2011, 20:22) |
presne podľa želania.... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana S. (JaniS.) ID 159902 (14.3.2011, 19:40) |
fúúú štýlová ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Timea L. (01timea) ID 191914 (14.3.2011, 12:16) |
poprosila by som o radu... ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (15.3.2011, 12:56) |
Nemyslím, že to bude gelovkou - iba že by jej tam bolo strááášne veľa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Timea L. (01timea) ID 191914 (15.3.2011, 21:11) | |
..a aký máš recept na tú poťahovaciu hmotu??? Ja tento : http://varecha.pravda.sk/recepty/marshmallow-fondan-na-potahovanie-tortfalosn/8131-recept.html a cukor používam vždy ten istý, považský... asi to bolo preto, že som dala viac krému pod marcipán lebo som mala trocha krivšie to posledné cesto.... Hmotu som mala čerstvú... hneď ako si ju zarobím, poťahujem.... Ty keď ju nechávaš v chladničke potom sa s ňou dobre poťahuje??? ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (16.3.2011, 14:00) | ||
No aj ja robím približne takýto, ale praxou som zistila, že je lepšie menej cukru a nepodsypávam, ale radšej si riadne namastím ruky Cerou (aj niekoľkokrát) a tak miesim. Môže byť, že to bolo tým krémom, ja dávam ozaj len tenkú vrstvu a nechám dobre zachladiť. A neskladuje sa v chladničke! Ja ju mám v "špajze" kde je trochu chladnejšie ako izbová teplota. Ak je moc tuhý, tak len trošičku ohrejem v mikrovlnke a je "ako nová". ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |