
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Lenka H. (SAMaLENKA) ID 33552 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) kuracie rezne v cesticku[ recept č. 3826 zo dňa 3.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY masko.... POSTUP PRÍPRAVY prosim vas nevie mi niekto poradit nejake fajnove cesticko na obalovanie kuracich reznov????????Dakujem... |
![]() | Jana M. (janaGT) ID 35488, mimibazar.sk/janagt (23.7.2008, 14:31) |
na 0,5 kg mäsa potrebujeme: 1 vajíčko 1 biely jogurt smotanový 0,5 čaj.lyžičky soli 1 čl vegety 1 strúčik cesnaku Koľko krát máme po pol kile mäsa, toľko krát ostatné suroviny. Všetko vymiešame dokopy. Rezne len naklepeme, a postupne ukladáme na seba a zalievame marinádou. Najlepšie je nechať odležať cez noc. Pred vyprážaním dobre "vyválať" a popritláčať v strúhanke. Sú dobré aj vyprážané bez strúhanky, tak ako ich vyberiete z misy. Chutia ako cigánska. Sú tak dobré napr. do žemle. To keď už nechcete jesť 3 dni v kuse obalované rezne. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Dagmar M. (docko) ID 18622 (4.2.2008, 22:03) |
pochúťková smotana+ celé vajce+ 2-3lyžice vegety Harmónia chuti+ dľa chuti cesnak prelisovaný, všetko zmiešať,nechať odležať .Pred vyprážaním obaliť v strúhanke. Je to mňam,mňam... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Adriana M. (Adrian) ID 32760 (4.2.2008, 21:50) |
pivo+hladká múka+cesnak+trochu horčice+soľ+korenie+príp.koreniny podľa chuti,kuracie mäso na maličké rezne...mňam |
ODPOVEDAŤnahlásiť |