. .. .. .. .. .. .
. .

mini hamburgeriky - RECEPT 38203

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 193662 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 121 návštěvníkov)


mini hamburgeriky


[ recept č. 38203 zo dňa  ]


mini hamburgeriky


POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg polohrubej múky, 30 g roztopeného masla,1/2 lyžičky soli, 1/2 kocky kvasníc, 3 dl mliečka, 1 lyžičku cukru,1/2 lyžičky mletej rasce, sézam na posypanie, vajce na potretie.\r\nďalej: plnka: 1 syr v črievku, 3 strúčiky cesnaku, 4 lyžice kyslej smotany, 2 lyžice strúhaného eidamu, soľ /môže byť i trošku tatarky, klobása, alebo salámka, petržlenová vňať.

POSTUP PRÍPRAVY

Urobíme si kvások: mlieko, kvasnice, cukor\r\nPridáme do múky, prilejeme roztopené maslo, soľ, rascu. Vypracujeme mierne redšie cesto. Necháme kysnúť v teple .Potom vyvaľkáme na cca 1,5 cm výšku, "štamprlíčkom" vykrajujeme, kladieme na vymastený a vysypaný plech.Necháme chvíľu podkysnúť, potrieme vajíčkom rozšľahaným, posypeme sézamom a upečieme. / cca30 min, 180 stupňov/

Vychladnuté ,nie úplne prekrojíme, potrieme plnkou, vložíme salámku, vňať a je to!
Dobrú chuť!
<< Pre poľovníka na 50-ku | mini hamburgeriky | narodeniny s gerberkami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (26.12.2022, 8:53)
už kysnú (banky) (banky)
ODPOVEDAŤ
Miroslava M. (Miamac) ID 53831 (25.12.2022, 18:25)
Na 180 ??? Su strašne tvrdé. Cesto krasne ale mala som to radsej na 200 10 -15min. Ako kameň.
ODPOVEDAŤ
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (30.12.2012, 20:25)
(Y) (zajic) (L) (silvestr) (silvestr2)
ODPOVEDAŤ
Dana M. (malichova) ID 86904 (30.12.2012, 20:09)
mozu sa prosim vas upiect aj den vopred? nebudu potom suche alebo tvrdsie?
ODPOVEDAŤ
zuzana l. (šena) ID 153370 (19.5.2012, 11:52)
(hotdog) (B) (pl) (jidlo) (drink) (zajic)
ODPOVEDAŤ
zuzana l. (šena) ID 153370 (19.5.2012, 11:51)
(zima) (snehulak) (plaz)
ODPOVEDAŤ
Alena G. (gaborka) ID 40285 (8.2.2012, 20:30)
vyzeraju úúúúžastne (hotdog)
ODPOVEDAŤ
Lenka S. (sofia2007) ID 33823 (8.2.2012, 12:36)
jej no u nas mali uspech !!Dakujem za napad :D
ODPOVEDAŤ
Katarína V. (davido) ID 66059, mimibazar.sk/davido (9.12.2011, 12:09)
perfektný nápad pre malých oslávencov ,určite vyskúšam ... (andel) (andel)
ODPOVEDAŤ
Miroslava U. (miricka) ID 3228 (9.12.2011, 11:27)
no vyzeraju bozsky.mam rada taketo male pecivka.receptik ukladam a na synove nerodeniny zas zahviezdim s niecim novym.
ODPOVEDAŤ
Lenka B. (7lienka7) ID 36505 (9.12.2011, 11:17)
chcem sa spýtať kolko burgerov je z jednej dávky?
ODPOVEDAŤ
Milan B. (Dodkove klbko) ID 46366, mimibazar.sk/dodkoveklbko (26.11.2011, 14:37)
ten štamperlik sa mi zda dost maly. ja som ich urobila a boli naozaj maličke?
ODPOVEDAŤ
SLAVKA M. (kontesa188) ID 193662 (29.11.2011, 18:27)
no to nebol asi origoš štamperlík... ale o moc väčší nebol a pomazánku môžete nechat aj do druhého dna tak nič sa nestane... neskoro... asi som bola PN... dúfam, že vám to fajne dopadlo...
:-$
ODPOVEDAŤ
Milan B. (Dodkove klbko) ID 46366, mimibazar.sk/dodkoveklbko (16.3.2012, 17:29)
dopadlo to super, urobila som pomazanku mimo nich a každý si natieral ,-) ale zožalo to uspech a to je dôležite (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Milan B. (Dodkove klbko) ID 46366, mimibazar.sk/dodkoveklbko (26.11.2011, 8:21)
proadte mi buchtičky budu zachvilu urobene, no návšteva príde až poobede ked to natriem pomazankou nepokazi sa to do poobedia ak to necham na izbovej teplote? alebo ako to najrozumnejšie vymyslieť ,-)
ODPOVEDAŤ
Jana J. (jankapok) ID 169123 (17.4.2011, 22:02)
Ďakujem za výborný tip (clamp)
Hamburgeríky mali veľký úspech (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
SLAVKA M. (kontesa188) ID 193662 (12.11.2011, 20:14)
som rada!!! teším sa s vami:..
:-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Milka F. (emilka19) ID 43054 (4.4.2011, 23:37)
Jaj vyzera to božsky a zajtra ich ideme robit tak dufam že sa vydaria (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (1.4.2011, 22:45)
Vždy pridávam do kysnutého cesta aspoň 1 uvarený v šupke a postrúhaný zemiak, a to z toho dôvodu, aby pagáčiky,alebo čo už tvarujem, bolo mekké, hlavne ak to robím deň pred nejakou príležitosťou. Inak Slávka, máte ich na "zjedenie! (Y)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (13.3.2011, 21:02)
sú ako naše Rovenšťanské žaby - sú vynikajúce to môžem len a len potvrdiť (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
zuzka g. (zuzka32) ID 147564 (13.3.2011, 8:34)
vyzeraju super (Y) (Y) (Y) urcite vyskusam.
ODPOVEDAŤ
Ingrid Š. (inya1) ID 70625 (13.3.2011, 0:19)
ja to poznám ako rovenšťanské žaby , super receptík (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (12.3.2011, 21:08)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu