. .. .. .. .. .. .
. .

Ryby v Novaljskej marináde - RECEPT 38116

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Ryby v Novaljskej marináde


[ recept č. 38116 zo dňa  ]


Ryby v Novaljskej marináde


POTREBNÉ PRÍSADY

* 2 kg rozličné morské ryby * hladka muka na obalovanie * sol * korenie * Marináda: 1 dcl oliv .olej * 1 dcl rastlinný olej * 2 PL paradajk.pretlak * 1 čl sladka mleta paprika * 40 dkg cibula nakrajana na kolieska * 7 dkg cesnak * 3 ks bobkove listy * 3 vetvičky rozmarín * 3 ks klinčeky * štipka škorice * sol * korenie * 1-2 čl cukor * asi 5 dcl voda * asi 1 dcl ocot (podla chuti) * 2 čl vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Ryby očistíme ,umyjeme..ja som použila morskú štuku -má málo kostí ,vlastne len velkú chrbticu,malé kosti nemá.Ale čím viac druhov rýb ,tým lepšie.


Nakrájame na podkovičky,vyrežeme vrchné aj spodné plutvy.Tak ako je na tom ľavom kúsku.


Jednotlivé kúsky posolíme a okoreníme ,obalíme v múke..


A vypražíme na troche oleja do hneda.Odložíme do iného hrnca a zakryjeme.


Cibulu a cesnak nakrájame na tenké plátky.


V tom oleji, kde sme pražili ryby,opražíme pretlak a mletu papriku,len chvílku.Pridame cibulu a cesnak,premiešame a chvílu popražíme ,len kým cibula zvädne.


Pridáme koreniny.Kto chce, môže si tam dat aj chilli..


Zalejeme octom a vodou -nálev si urobte podla vašej chuti ,ja som spravila taký výraznejší,pridala som ešte viac octu,soli aj cukru.Prilejeme aj olej.Chvílu- 2-3 minutky povaríme a zalejeme ryby.Nechame vychladnut ,preložíme do tesnej nádoby a odložíme do chladničky aby sa chute prepojili.Mali by vydržat 2 týždne ak ich nezjete skôr :-))


Dobrú chuť !!!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Modelína pre deti | Ryby v Novaljskej marináde | Bombová nátierka z údenej makrely >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (18.3.2011, 16:10)
Marti [A]milujem ryby v akejkolvek podobe je potrebne aby to aj neaky čas odstalo aby prenikli chute *-) ,-)vyskušala by som (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (10.3.2011, 8:22)
veľmi zaujímavý receptík, môj partner ryby miluje, takže hor sa do skúšania (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (11.3.2011, 9:07)
Ivetka dufam ,že mu budu chutit (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (9.3.2011, 20:25)
Martuška, ja Ťa asi budem menovať našou dvornou rybacou prvou lady... toto musí byť neskutočne lahodné (clamp)... mňam, určite niekedy vyskúšam, ukladám, ďakujem (L) (F)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (11.3.2011, 9:07)
fúúha Evička ,už som bola všeličo ale rybacia prvá dáma ešte nie :-D :-D :-D budem rada ked vyskušaš (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu