končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
KURACIE MÄSO A HYDINA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)Provenslske prsíčka so zeleninou a bešamelom....[ recept č. 37795 zo dňa 28.2.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY slaninka, prsicka, provensalske korenie, mrazena zelenina..... besamel- maslo, hladka muka, mlieko, couda POSTUP PRÍPRAVY v postupe... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI prsicka si naklepene a posypeme provensalskym korenim.... nakrajame slaninku a poukladame na plech.... ..... na slaninku dame prsicka.... troska som to dala daleko od seba... potom som si to dala pri seba.... fotku som spravila len tuto tak.....:o) na prsicka dame mrazenu zeleninu.... spravime si besamel tak ze si rozpustime maslo na maslo dame muku a poprazime, zalejeme mliekom a privedieme k varu..... do besamelu dame mlete korenie, sol, a mozeme aj trocha muskatoveho orieska.... damie upiect.... takto to vypada upecene este dame syr a znova zapiect.... a hotovo...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (16.11.2012, 10:40) |
Veru by som nepohrdla takýmto obedíkom |
ODPOVEDAŤ |
Miroslava B. (mbroska) ID 49837, mimibazar.sk/mbroska (16.11.2012, 8:28) | |
mňamka | |
ODPOVEDAŤ |
Deana S. (idealna) ID 8775 (15.11.2012, 22:52) | |
VERONIKA vyzera to uuuuzasne... asi mam inspiraciu na zajtrajsi alebo sobotnajsi obedik, este sa chcem spytat ci prsicka nepredpecete na pandvici a ked nie tak kolko to robite v trube(pripadne ci to zakryvate) aby sa to dobre prepieklo? | |
ODPOVEDAŤ |
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (16.11.2012, 15:04) | ||
tych 25 - 30 minut podla rury..... | ||
ODPOVEDAŤ |