končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Veronika G. (veronika45) ID 20591 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Provenslske prsíčka so zeleninou a bešamelom....[ recept č. 37795 zo dňa 28.2.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY slaninka, prsicka, provensalske korenie, mrazena zelenina..... besamel- maslo, hladka muka, mlieko, couda POSTUP PRÍPRAVY v postupe... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (16.11.2012, 10:40) |
Veru by som nepohrdla takýmto obedíkom |
ODPOVEDAŤ |
Miroslava B. (mbroska) ID 49837, mimibazar.sk/mbroska (16.11.2012, 8:28) | |
mňamka | |
ODPOVEDAŤ |
Deana S. (idealna) ID 8775 (15.11.2012, 22:52) | |
VERONIKA vyzera to uuuuzasne... asi mam inspiraciu na zajtrajsi alebo sobotnajsi obedik, este sa chcem spytat ci prsicka nepredpecete na pandvici a ked nie tak kolko to robite v trube(pripadne ci to zakryvate) aby sa to dobre prepieklo? | |
ODPOVEDAŤ |
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (16.11.2012, 15:04) | ||
tych 25 - 30 minut podla rury..... | ||
ODPOVEDAŤ |