končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jana S. (jjaska) ID 22949 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Čokoládové soufflé[ recept č. 37614 zo dňa 23.2.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 100 g čokolády, 90 g masla, 100 g cukru, 3 vajcia, 35 dkg hladkej múky. Na čokošľahačku - 1 šľahačková smotana, trocha čokolády (asi 20 g) POSTUP PRÍPRAVY vo fotopostupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI čokoládu a maslo rozpustíme vo vodnom kúpeli, necháme mierne vychladnúť oddelíme bielky od žĺtkov. Žĺtka vyšľaháme s cukrom. Z bielok vyšľaháme sneh. Do žĺtok pridáme rozpustenú čokoládu a premiešame. Potom pridáme sneh, múku a trochu nastrúhanej citrónovej kôry. Premiešame. Naplníme do maslom vymazaných formičiek a dáme upiecť. Kto nemá formičky, môže aj do hrnčekov. Pečieme v predhriatej rúre 10 - 15 min, 200 stupňov. Trošku sa podvihnú. Vo vnútri by nemali byť celkom prepečené, ale také lahodné krémové Čokošľahačka: smotanu zohrejeme a rozpustíme v nej čokoládu. Necháme poriadne vychladnúť... ... a vyšľaháme Ozdobíme kopčekom šľahačky a kopčekom zmrzliny. Ja som zmrzku doma nemala, tak som improvizovala - použila som nanuk.\r\nDobrú chuť!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Martina Pavelková (martinkap) ID 30963, mimibazar.sk/martinkap (24.2.2011, 10:44) | |
je to super, ja som dostala tieto mištičky od maminy , ale zadali sa mi na suflé nízke...ale teraz to vyskúúúšam | |
ODPOVEDAŤ |
Jana S. (jjaska) ID 22949, mimibazar.sk/jjaska (25.2.2011, 16:30) | ||
ja som si tiež nevedela dobre predstaviť využitie týchto minimištičiek a pozri ho... | ||
ODPOVEDAŤ |
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (23.2.2011, 17:39) | |
Vyzerá úžasne, naposledy som bola so sufle sklamaná, ale tvoje vyzerá dobre, váham | |
ODPOVEDAŤ |
Jana S. (jjaska) ID 22949, mimibazar.sk/jjaska (24.2.2011, 8:43) | ||
Robila som to prvý krát a všetci boli z toho nadšení, len tak sa zalizovali. Mozno si ho dlho piekla | ||
ODPOVEDAŤ |