. .. .. .. .. .. .
. .

Gastanovo- visnova torta - RECEPT 37613

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 47720 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Gastanovo- visnova torta


[ recept č. 37613 zo dňa  ]


Gastanovo- visnova torta


POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: 6 vajec, 1 dcl olej, 3 lyzice horucej vody, 150 g pr. cukor, 200 g polohr. muky, 4 lyzice kakaoveho prasku, 1 prdopec Krem 1: 1 gastanove pyre, 1 van. cukor, 1-2 lyzice pr. cukor, 175 g masla, 300g kyslej smotany 18% Krem 2: 1 visnovy kompot (Lidl, bez kostok a vyborny), 2 lyzice kukuricneho skrobu Slahacka: 2 x 33% slahacka, 2 x stuzovac, 250 g kysla smotana 18%, vanilkova aroma

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus: z bielkov vyslahame sneh, zltky vyslahame s cukrom do peny, pridame olej, vodu, muku s prdopecom a kakaom a premiesame, nakoniec zamiesame sneh z bielkov. Pecieme na 180° cca 20 min. Vychladnuty korpus prekrojime 2x. Na spodny plat natrieme gastanovu plnku, prikryjeme druhym platom a navrstvyme visnovy krem a prikryjeme tretim platom. Potrieme zvysnym gastanovym kremom. Na vrch torty navrstvime slahacku. Mozeme ozdobit podla lubovole. Ja som posypala striebornymi perlickami a oblozila piskotami. \\r\\nKrem 1: gatanove pyre, van. cukor, maslo a smotanu si vyslahame a dochutime pripadne cukrom. \\r\\nKrem 2: stavu z kompotu si zmiesame so skrobom a uvarime si husty krem. Zamiesame visne. \\r\\nSlahacka: smotanu si vyslahame so stuzovacmi podla navodu, pridame kyslu smotanu zmiesanu s van. aromou a jemne premiesame. \\r\\nTymto sa chcem velmi podakovat Martinke (Mata 406) a Martuske (Egreska)za ich obrovsku inspiraciu pri robeni tejto torticky. Ich dielka su uuuzasne a u nas tak velmi oblubene. A aj vsetkym zienkam, kt. mi pomohli s volbou ovocia. Tato torta bola toho dokazom. Vsetci boli nadseni a bola skutocne vynikajuuuuca
<< Filé na horčicovom masle | Gastanovo- visnova torta | Čokoládové soufflé >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (20.3.2011, 19:45)
no Jani, vidím tu podobnosť s tým mojím zákuskom - tak už viem, prečo si si ho vybrala a že ti chutil ,-)
ODPOVEDAŤ
Janka T. (esmae) ID 47720 (21.3.2011, 20:34)
(Y)ano, oboje bolo velmi chutne...no tej tvoj padol preto, ze este bolo gast pyre v mrazaku ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivuskap) ID 45492, mimibazar.sk/ivuskap (20.3.2011, 19:33)
Môžem len odporúčať (Y) (Y) (Y) bola vynikajúca :-) :-) má len jednu nevýhodu, a to že rýchlo zmizne ,-) ,-) (^)
ODPOVEDAŤ
Janka T. (esmae) ID 47720 (21.3.2011, 20:35)
(L) (L) (L) (L)presne tak ,-) ,-) ,-) ,-)u nas to iste (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (24.2.2011, 9:23)
mňaaaaaaaam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarina B. (kaca868) ID 38364 (24.2.2011, 8:11)
mňaaaam, musela byť výborná (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633, mimibazar.sk/emka (23.2.2011, 19:09)
Nechápem, ako sa môže recept volať "pre seba k narodeninám". Ak tu niekto bude hľadať nejaký dobrý recept na tortu, či krém či neviem čo, tak by sa mali recepty podľa toho aj volať... Berte do úvahy fakt, že tu ľudia hľadajú recepty a snoria po nových receptoch. Už len samotný vyhľadávač je tu dosť trápny, a keď sa k tomu pridajú názvy, ktoré nič neznamenajú, tak tu vznikne akurát tak dobrý mišunk. *-) *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Janka T. (esmae) ID 47720 (26.2.2011, 13:32)
Lepsie? :-S
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu