Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Adriana M. (rolandik) ID 7084 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
GRILÁŽ
[ recept č. 37540 zo dňa 21.2.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
1 balík tortových oplátok 30 dkg krištáľového cukru 25 dkg stuženého tuku – CERA 1 plechovka Salka 2 hrste posekaných orechov
POSTUP PRÍPRAVY
Cukor dáme topiť do suchého hrnca. Keď sa urobí karamel, cukor sa roztopí pridáme Salko. Miešame do rozpustenia a pridáme tuk a orechy. Zmesou plníme oplátky. Zaťažíme a necháme vychladnúť. Krájame na malé kocky, ktoré z polovice namáčame v čokoláde. |
Jana M. (Jana Martvonova) ID 210562 (26.3.2013, 7:03) |
mne sa ten karamel nechce rozpustiť ked tam dám salko, potom to musím precediť neviem v čom je chyba, salko dávam varené |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva N. (leskot) ID 98318 (3.11.2013, 15:24) |
To bude asi tým vareným salkom, ja už roky dávam iba nevarené a vždy sa pekné rozpustí  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
zuzana p. (saritta) ID 131331 (5.4.2012, 13:00) |
mozem nahradit ceru palmarinom? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Andrea B. (adka28) ID 84095 (9.7.2012, 15:57) |
nie to urcite nie ono by ti to nestuhlo |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Adriana M. (rolandik) ID 7084 (9.7.2012, 14:18) |
no neviem, cera je stužený tuk. Palmarín je na krémy. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (21.2.2011, 9:06) |
griláž mám rada a ešte som ho sama neskúšala  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |