
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Slávka B. (bačka) ID 136375 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zapečené zelené fazuľky[ recept č. 37349 zo dňa 16.2.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 400 g zemiakov * 5 vajec* 2 paradajky * 1 cibuľa* 300 g mrazených zelených fazuľových strukov* 200 ml kyslej smotany* 3 PL kečupu * 150 g nastrúhaného syra* olej* soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Zemiaky umyjeme a v šupke uvaríme v osolenej vriacej vode. Necháme vychladnúť, ošúpeme a pokrájame na kolieska.***Štyri vajcia uvaríme natvrdo a nakrájeme ich na plátky, rovnako aj umyté paradajky. 2. Očistenú cibuľu pokrájame nadrobno a v panvici speníme na horúcom oleji.*** Zapekaciu misu vymastíme trochou oleja. Na dno dáme osmaženú cibuľu, na ňu navrstvíme polovicu pokrájaných zemiakov, trochu posilíme, plátky paradajok a vajec. Pridáme zelené fazuľky a zakryjeme ich vrstvou zemiakov. 3. V miske zmiešame kyslú smotanu s kečupom a celým vajcom. Osolíme a okoreníme. Zeleninu zalejeme ochutenou smotanou a posypeme nastúhaným syrom. V rúre vyhriatej na 180°C zapekáme asi 30 minút do zlatista. |
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (17.2.2011, 13:52) |
Vyzerá to výborne, vyskúšam ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |