
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Lucia D. (Lulu15) ID 32607 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Fašiangové fánky[ recept č. 37165 zo dňa 11.2.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 38dkg pol.muky, stipka soli, 2 zltky, 5g masla, PL cukru, 4 PL kyslej alebo sladkej smotany, kypriaci prasok, PL rumu alebo bieleho vina, tuk na vyprazanie, 25dkg ml.cukru s vanilkovym cukrom na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Do polohrubej muky rozsekame maslo, pridame stipku soli, preosiaty cukor, stvrt lyzicky PDP, zltky, rum alebo vino a tolko smotany, aby cesto bolo makke. Vsetko spolu vymiesime a nechame prikryte stat aspon pol hodiny. Potom cesto rozvalkame (asi na 1.5-2cm) na pomucenej doske a nakrajame na obdlznicky, cez porstriedok dvakrat prerezeme tak, aby ostal okraj cely. Fanky vkladame do horuceho tuku tak, aby v tuku plavali. Vyprazime do zlatozlta, nechame odkvapkat na servitke a obalime v mletom cukre zmesianom s vanilkovym cukrom. Mozme podavat s dzemom. Dobru chut ,-) |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (14.2.2011, 11:20) |
pripomínajú mi moje detstvo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Lucia D. (Lulu15) ID 32607 (14.2.2011, 15:31) |
Ivet, aj mne ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |