
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Martina M. (mmj) ID 19672 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Pečené pstruhy[ recept č. 3687 zo dňa 21.1.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 pstruhy, 4 kolieska citrónu, petržlenová vňať, cesnak, korenie na ryby, maslo, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Očistené, vypitvané a umyté pstruhy z vnútra posypeme korením na ryby. Do vnútra vložíme asi 3 plátky masla, 2 plátky citróna a veľa petržlenovej vňate. Poukladáme na olejom vymastený plech. Zvonku posypeme pstruhy korením na ryby na to poukladáme plátky masla. Do pekáča pridáme rozpučený cesnak a všetko pokvapkáme olivovým olejom a zasypeme petržlenovou vňaťou. Dáme piecť do vyhriatej rúry asi na 25 minút na 180°C. Podávame s dusenou zeleninou a zemiakmi. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() pstruhy z vnútra vysypeme korením na ryby ![]() dáme dnu maslo, citrón a veľa petžlenovej vňate ![]() maslo, citrón a petržlenová vňať ![]() posypeme aj z vonku korenim na ryby pridáme citón, a cesnak, petržlenovú vňať a polejeme olivovým olejom a dáme piecť ![]() po upečení ![]() príloha dusená zeleninka na masle ja som použila maslo z výpeku z rýb ![]() hotovo OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |