
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Denis Č. (adec01) ID 164460 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Bravčová pochúťka KAKI TIGA[ recept č. 36706 zo dňa 28.1.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 300-500 g bravčového alebo hydinového mäsa,Sladká Sójová omáčka KETJAP KAKI TIGA,Čerstvé chilli papričky alebo 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Badjak,2 lyžice Solamylu, Olej,Chrumkavá cibuľka, Príloha: Jasmínová ryža POSTUP PRÍPRAVY Mäso si nakrájame na kocky a zmiešame so sladkou sójovou omáčkou Ketjap Kaki Tiga (kto má rád pikantnú formu pridá čerstvé chilli papričky alebo jednu lyžicu dochucovacej pasty Sambal Badjak). Necháme v chladničke odležať minimálne 1 hodinu. Do marinovanej zmesi pridáme 2 lyžice Solamylu a dobre premiešame. Na panvicu dáme 2 lyžice oleja a mäso usmažíme. Podávame s ryžou posypanou chrumkavou cibuľkou. |
![]() | anka m. (ANKA M.) ID 132725 (13.2.2011, 9:52) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mária Š. (Liliana) ID 8745 (12.2.2011, 14:30) |
mňam už sa mi slinky zbiehajú...takéto môžeme ....len kde kupim tie exotické dochucovadlá ?? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Denis Č. (adec01) ID 164460 (13.2.2011, 9:15) |
dá sa to kúpiť na nete: www.sambalshop.sk | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marika S. (finka) ID 64179 (6.2.2011, 13:28) |
Vyzerá to ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |