. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Chlieb s bylinkovým olejom - RECEPT 36348

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 22115 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Chlieb s bylinkovým olejom


[ recept č. 36348 zo dňa  ]


Chlieb s bylinkovým olejom


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g hladká múka * pol kocky droždia * 15 g cukor * rasca * 325 ml vody * 10 g soli _____ olivový olej, tymián, rozmarín, provensálske bylinky

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny na cesto vymiesime, necháme trištvrť hodinky nakysnúť. Potom na doske roztiahneme a namastíme ochuteným olejom. Zvinieme a uložíme na plech. Necháme podkysnúť a upečieme. Pre pečením potieram slanou vodou, potom raz počas pečenia a po vytiahnutí z rúry.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


suroviny na cesto


vymiesené


roztiahneme a olivový olej si ochutíme bylinkami


natrieme


zvinieme a dáme na plech (ja som dala do jeskej misy), necháme podkysnúť a upečieme


po rozkrojení



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< VYNIKAJÚCI ŠALÁT Z KYSLEJ KAPUSTY- ZATIAĽ CHUTIL VŠETKÝM A NEBOLO ICH MÁLO | Chlieb s bylinkovým olejom | Pizzové trojuholníky >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
zuzana b. (Langley) ID 128110 (18.1.2011, 15:57)
Pekny chlabik (Y)
Mirka, co je v provenslskych bylinkach? *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (18.1.2011, 20:55)
Rozmarín, tymián a naviac majorán, estragón, oregano, bazalka, šalvia a saturejka - ale záleží asi aj od výrobcu *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (15.1.2011, 20:56)
vyzerá úžasne (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva S. (skovka) ID 38880 (15.1.2011, 11:05)
^o) ^o) tak na toto sa tesim (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu