
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
MAJA B. (barny) ID 2295 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | udeny steak s volskym okom[ recept č. 36150 zo dňa 7.1.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 700-800g udeneho masa rolka,udena krkovicka a ine,2-3 lyzice masla alebo masti.1 cibula.4 vajcia a maslo POSTUP PRÍPRAVY udene maso oplachneme pod tecucou studenou vodou a potom ho v hrnci zalejeme horucou vodou.kratkopovarime.aby sa vyplavil nadbytok udenarskej soli.maso scedime,nechame oschnut a potom ho nakrajame na hrubsie platky.na panvici rozpalime maslo alebo mast a dve tri minuty na nom steaky opekame.potom ich vyberieme,vsypeme jemne nakrajanu cibulku a tiez ju opecieme.na inej panvici rozohrejeme maslo,rozklepneme nan vajcia jedno vedla druheho a zvolna ich prazime,az stuhnu.zltok ma byt polotekuty,neoprazeny.vajcia osolime az nakoniec pred podavanim.na tanieri udene steaky posypeme oprazenou cibulkou,polozime na ne volska oka a podavame so sosovicou uvarenou nakyslo. |