. .. .. .. .. .. .
. .

Uralský zákusok - RECEPT 35822

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 133662 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Uralský zákusok


[ recept č. 35822 zo dňa  ]


Uralský zákusok


POTREBNÉ PRÍSADY

Tmavé cesto:200 g práškový cukor,250 g hladkej múky, 200 g palmarin, 2 žltky, 1 lyžica kyslej smotany, 2 lyžice kakaa Svetlé cesto: 500 g hladkej múky, 200 g práškový cukor, 200 g palmarin, 1 kypriaci prášok, 1 vajce, Džem, orechy Krém: 1l mlieka, 200 g cukru, 1 vanilkový cukor, 3 ks Zlatý krém v prášku Čokoládova poleva.

POSTUP PRÍPRAVY

Tmavé cesto spracovať, rozdeliť na 3 časti každú osobitne dať do sáčku a do mrazničky.\r\nSvetlé cesto rozdeliť na 3 časti, každú rozvaľkať, potrieť džemom, posypať mletými orechmi a postrúhať tmavé cesto. Dáme na silikónovú podložku alebo na vymastenú opačnú stranu plechu upiecť. Nie dlho aby sa nevysušil priveľmi. Upečené, vychladnuté pláty spojíme krémom a polejeme čokoládovou polevou. Krájame najlepšie na druhý deň, aby koláč zmäkol.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Takto vyzerá upečený plát cesta.
Suroviny na krém.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Veselé Vianoce | Uralský zákusok | kari polevka s mandlami >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (2.1.2011, 16:42)
Zaujímavé (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Valérie K. (Visnery) ID 131288 (25.12.2010, 13:43)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu