končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Mária L. (Sofinka356) ID 133662 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Uralský zákusok[ recept č. 35822 zo dňa 25.12.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Tmavé cesto:200 g práškový cukor,250 g hladkej múky, 200 g palmarin, 2 žltky, 1 lyžica kyslej smotany, 2 lyžice kakaa Svetlé cesto: 500 g hladkej múky, 200 g práškový cukor, 200 g palmarin, 1 kypriaci prášok, 1 vajce, Džem, orechy Krém: 1l mlieka, 200 g cukru, 1 vanilkový cukor, 3 ks Zlatý krém v prášku Čokoládova poleva. POSTUP PRÍPRAVY Tmavé cesto spracovať, rozdeliť na 3 časti každú osobitne dať do sáčku a do mrazničky.\r\nSvetlé cesto rozdeliť na 3 časti, každú rozvaľkať, potrieť džemom, posypať mletými orechmi a postrúhať tmavé cesto. Dáme na silikónovú podložku alebo na vymastenú opačnú stranu plechu upiecť. Nie dlho aby sa nevysušil priveľmi. Upečené, vychladnuté pláty spojíme krémom a polejeme čokoládovou polevou. Krájame najlepšie na druhý deň, aby koláč zmäkol. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Takto vyzerá upečený plát cesta. Suroviny na krém. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (2.1.2011, 16:42) |
Zaujímavé |
ODPOVEDAŤ |
Valérie K. (Visnery) ID 131288 (25.12.2010, 13:43) | |
ODPOVEDAŤ |