
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Mirka P. (mirinakp) ID 26931 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) jednoduché tvarohové tiramisu[ recept č. 3559 zo dňa 12.1.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Piškóty 0,5 kg. Tvarohu / najlepší je termizovaný tvaroh je ako nátierka v TESCU ho majú nejako do 20 Sk za 250dkg./ 2 kyslé smotaty 200g. práškového cukru 0,5 dl. Rumu alebo koňak kakao na posypanie silná káva POSTUP PRÍPRAVY Vymiešame plnku : tvaroh, smotanu, cukor a rum Dno formy vystelieme piškótami namáčanými v káve/ nemáčame veľa, len trošku, lebo by sa rozmočili celé/.. Polovicu plnky vylejem na piškóty. Vrstvy opakujeme, poslednú vrstvu posypeme kakaom. Dáme stuhnúť do chladničky. Môžeš plniť aj poháre. Keď čakáš väčšiu návštevu tak si daj o 250g. tvarohu, jednú kyslú smotanu a 10 dkg. Curku. Viac. Ja robím väčšinu zo 750dkg. tvarohu |
Mirka P. (mirinakp) ID 26931 (21.10.2009, 11:01) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Matúš D. (poknan) ID 73167 (15.10.2009, 10:31) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mirka P. (mirinakp) ID 26931 (10.5.2008, 22:03) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana M. (suzi.m) ID 6028, mimibazar.sk/suzim (25.1.2008, 11:38) |
asi takto ho robím aj ja, teda myslím s tým termizovaným tvarohom z tesca, ale dávam vyšľahanú šľahačku namiesto kyslej smotony a preto dávam aj želatinu /taraz novinku od OETKERu - Želatinový stužovať pre prípravu smotanových, tvarohových atď. koláčikov/ a výbornú sú aj piškóty z Billy - Clever- cukrárenské piškóty, je ich tam 40 ks a stoja nejakých 25 Sk. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |